așa nu!

Dragi părinți,

Copiii dumneavoastră sunt foarte importanți. Fiecare copil este important. Noi, reprezentanții Primăriei, ne dorim să îi filmăm și să îi fotografiem pe toți cei care vin la colindat în fața Casei de Cultură din Hunedoara.

Problema apare atunci când fiecare părinte în parte își dorește să-și filmeze copilul de aproape, chiar din față. Cu 20 de copii pe scenă și 20 de părinți în fața lor, camera noastră nu mai poate filma decât spatele părinților adunați ciorchine în fața copiilor.

Ieri, în prima zi de colinde, o mamă ținea morțiș să transmită live pe Facebook demonstrația de karate a copilului său, în timp ce trăgea cu poftă dintr-o țigară. Am rugat-o să nu se bage în fața camerei care filma, iar răspunsul a fost: „Și eu filmez!”: Păi… atunci filmați numai dumneavoastră?

Vă rugăm, măcar cât timp stați în jurul copiilor, să nu mai fumați. Vă puteți retrage câțiva metri, mai ales că pe platforma de lângă scările Casei de Cultură nu sunt coșuri de gunoi – deci unde aruncați mucurile de țigară? Aaa, pe jos? Frumos exemplu le dați copiilor!

Nici cojile de semințe nu sunt binevenite. Vă rugăm să nu le mai scuipați pe jos. Ne pare rău că trebuie să scriem aceste lucruri aici, dar dacă ne dorim cu toții să avem un oraș civilizat și curat, trebuie să contribuim la păstrarea curățeniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.