foto știri

Un grup de elevi din orașul Szombathely (Ungaria) participă la o tabără de schi la Straja

În protocolul de înfrăţire cu oraşul SzombathelyUngaria, semnat în anul 1990, se prevede și organizarea de sejururi, pe baza principiului reciprocității, pentru grupuri de copii din cele două localități. Cu ocazia întâlnirilor care au avut loc între autoritățile municipiului Hunedoara și autoritățile orașului Szombathely, s-au purtat discuții cu privire la desfășurarea unor activități care vor contribui la dezvoltarea relațiilor dintre cele două orașe înfrățite.

Astfel, a fost lansată invitația ca o delegație a orașului înfrățit Szombathely formată dintr-un grup de 30 de persoane din Szombathely, inclusiv doi reprezentanți ai Primăriei municipiului Hunedoara să participe la o tabără de schi. Tabăra se desfășoară la Straja, în perioada 30 ianuarie – 5 februarie 2017.

Cei 30 au făcut, în drumul lor spre Straja, un popas la Primăria municipiului Hunedoara, unde au fost întâmpinați de primarul orașului, Dan Bobouțanu. Copiii maghiari au avut ocazia de a fi ultimul grup primit în sala de ședințe a primăriei, care a intrat imediat după plecarea lor în renovare. Ei au vizitat, apoi, Castelul Corvinilor, după care au plecat spre tabăra de schi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.