comunicat

Comunicat referitor la furtul de la Castelul Corvinilor

Primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu, își exprimă revolta și regretul față de incidentul care a avut loc în cursul nopții de de 1 spre 2 mai 2017, la Castelul Corvinilor și îi asigură pe hunedoreni că va lua măsuri aspre pentru ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple, iar cei vinovați să fie pedepsiți.
 
Alături de ancheta poliției, Primăria Municipiului Hunedoara a demarat propria anchetă internă.
 
„Sunt revoltat de ceea ce s-a întâmplat. Acest incident este un semnal de alarmă că lucrurile au fost lăsate în voia sorții de foarte mulți ani și trebuie urgent remediate. Astfel, vom implementa un nou sistem de monitorizare video, dar și un alt sistem de alarmare, atât în interiorul castelului, cât și în curtea exterioară. În același timp, suntem în plină procedură de identificare a vulnerabilităților din sistemul de pază. Vom face tot ceea ce depinde de noi pentru ca astfel de lucruri să nu se mai repete”, spune Dan Bobouțanu.
 
De asemenea, primarul municipiului Hunedoara îi îndeamnă pe toți hunedorenii care au informații pe tema acestui furt să coopereze cât mai urgent cu organele de anchetă și să ajute astfel la depistarea infractorilor și recuperarea prejudiciului:
 
„Și cu ajutorul dumneavoastră, putem face ca aceste fapte infracționale să fie cât mai limitate sau, de ce nu, chiar eliminate din municipiul nostru!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.