comunicat foto știri

Extrase de plan de CF, oferite gratuit hunedorenilor

Peste 230 de cetățeni ai Hunedoarei au venit astăzi la sediul Primăriei Municipiului Hunedoara ca să își ridice extrasele de plan de carte funciară și planurile de încadrare în zonă pe orto-foto.

„Prin acțiunea de astăzi finalizăm prima etapă a Programului național de cadastru și carte funciară, la nivelul municipiului Hunedoara. Din cele 69 de UAT-uri din județul Hunedoara, doar 40 și-au arătat intenția de a demara acest program. Iar dintre cele 40, doar 20 au încheiat contracte de prestări servicii și doar 18 au reușit să acceseze acest program”, spune Petru Liviu Lobonț, directorul Oficiului Județean de Cadastrare și Publicitate Imobiliară Hunedoara și director coordonator zonal pe Regiunea V Vest (din care face parte și municipiul Hunedoara).

Până acum, aceste documente erau plătite din banii cetățenilor, dar prin acest program guvernamental cetățenii Hunedoarei beneficiază de ele în mod gratuit.

„Salutăm inițiativa Guvernului de a continua acest program, care este de un real sprijin pentru cetățenii municipiului Hunedoara, ei fiind astfel degrevați de niște cheltuieli importante. Prin buna colaborare cu Oficiul Județean de Cadastrare și Publicitate Imobiliară Hunedoara, ne propunem să continuăm acest Program, astfel încât să beneficieze de actele de cadastrare gratuită, în acest an, încă aproximativ 2.000 de proprietari de pe raza unității administrativ teritoriale a municipiului Hunedoara”, adaugă Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara.

cadastrare (4)cadastrare (3)cadastrare (2)cadastrare (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.