știri

Containere pentru colectarea selectivă a deșeurilor

Ieri au sosit containerele pentru colectarea selectivă a deșeurilor. Sunt 1.192 de europubele de colectare de 240 litri, 256 de containere de 1,1 mc de culoare galbenă, 257 de containere de 1,1 mc albastre, 257 de containere de colectare de 1,1 mc de culoare gri, 209 containere tip clopot cu capacitatea de 1,5 mc. În total, sunt 2.171 containere noi care vor fi montate, în perioada următoare, în tot orașul.

Săptămâna viitoare vom începe montarea acestor containere pentru colectarea selectivă, astfel încât hunedorenii să poată arunca deșeurile separat.

Containerele de culoare galbenă sunt destinate colectării deșeurilor din plastic sau metal, iar cele albastre pentru deșeurile din hârtie și carton. Containerele verzi sunt destinate deșeurilor din sticlă.

Pentru economisirea spațiului, vă recomandăm să presați deșeurile de ambalaje din plastic și metal sau cartoanele. În felul acesta, nu sunt generate costuri suplimentare de transport. De asemenea, depozitați deșeurile de ambalaje separat de gunoiul menajer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.