eveniment

Festival Medieval la Hunedoara

În data de 20 august 2017, vă invităm la Festivalul Medieval, care se va desfășura la Castelul Corvinilor.

Începând cu ora 10 are loc instalarea taberelor. Între orele 12 și 17 are loc școala de lupte medievale, între 13 și 15, școala de dansuri de la curțile domnești, de la ora 14 până la ora 15 are loc un atelier de muzică medievală, intitulat „Cum să înțelegem mai bine muzica medievală”. La ora 15 se va vizita tabăra medievală – programul include explicații, istoric și fotografii.

De la ora 16 se vizitează Expoziția „Medievalum”, cea mai mare expoziție privată din România, unde puteți vedea dispozitive de tortură, arme medievale de foc și arme albe, veșminte, dispozitive de protecție etc.

Tot începând cu ora 16 are loc un concert stradal, la intrarea în Castelul Corvinilor, intitulat „Menestrelii de ieri și de azi”. În paralel, are loc o degustare de preparate medievale.

Ora 17 este momentul când are loc „asediul” Castelului Corvinilor; vor fi demonstrații de lupte cavalerești, cai dresați, săbii, tunuri, etc.
De la ora 18 puteți urmări un concert stradal de muzică medievală, iar între 20:30 și 22:30 are loc un concert medieval-simfonic susținut de Lupus Dacus & Lupus Dacus Orchestra, Paladinii de Terra Medies & Fire Dream.

Încheiem ziua cu un spectacol inedit, între 22:30 și 23:00, când veți putea urmări dansuri și jonglerii cu foc susținute de Fire Dream.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.