știri

Primăria Hunedoara a obținut încă 12,5 milioane de lei, pentru reabilitarea a două străzi

Primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu, a semnat astăzi, 18 decembrie 2017, la sediul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene (MDRAP) încă două contracte privind reabilitarea a două străzi din municipiul Hunedoara.

Aceste două contracte se adaugă celor 30 semnate până acum, numărul contractelor semnate ajungând la 32 din totalul de 35 de proiecte depuse de Primăria municipiului Hunedoara și declarate eligibile pentru finanțare.

Astfel, Primăria municipiului Hunedoara a obținut finanțare pentru:

  • reabilitarea Bulevardului Mihai Viteazu, cu o valoare totală a investiției de 10.968.211 lei
  • reabilitarea străzii Gheorghe Barițiu, valoarea totală a investiției fiind de 1.539.424 lei

Municipiul Hunedoara are 35 de proiecte în valoare totală de 45.984.995 de lei, adică aproape 10 milioane de euro. Doar prin contractele semnate astăzi, a fost atrasă suma de 12.507.635 de lei.

„Avem deja semnate contracte de finanțare pentru 32 de proiecte depuse pe PNDL 2, urmând ca zilele următoare să semnăm contracte de finanțare și pentru ultimele trei proiecte. Acestea privesc reabilitarea termică a Școlii Generale nr. 12, construcția unei creșe noi și dotarea unui liceu cu un laborator tehnologic”, a declarat Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara.

Foto: Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara și Adrian Ionuț Gâdea, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene

3 thoughts on “Primăria Hunedoara a obținut încă 12,5 milioane de lei, pentru reabilitarea a două străzi

  1. Felicitari,dar asa cum stim cu totii mai sunt multe strazi si de aceea as dori sa va rog sa aruncati o privire pe strada Dr. Stanca.Va multumesc si va doresc spor si multe realizari!

  2. Locuiesc in Micro 5 /1 de 32 de ani timp in care nu s-a facut nici o reparatie iar trotuarele si straziile sint intr-o stare jalnica ! Primaria desigur are alte prioritati …

  3. Buna ziua
    Si eu doresc sa va fac o invitatie pe strada care desparte bl.a4-2 si vechea posta, cand ploua este vesnic o imensa balta care trebuie sa o treci ca sa ajungi la pubele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.