eveniment

Astăzi am primit vizita unui ambasador și a unui consul onorific

Ambasadorul Regatului Țărilor de Jos în România, Excelența Sa Stella Ronner-Grubacic, a fost astăzi, într-o vizită la Primăria Municipiului Hunedoara și la Castelul Corvinilor. La sediul Primăriei, Domnia Sa a avut o întâlnire cu primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu. Cei doi au discutat despre aspecte economico-sociale din Regatul Țărilor de Jos și din România, dar și despre posibilitatea de a investi în municipiului Hunedoara. Excelența Sa s-a declarat impresionată de potențialul turistic al municipiului Hunedoara.

Primarul municipiului Hunedoara a invitat-o pe reprezentanta Regatului Țărilor de Jos în România la „Zilele Hunedoarei”, eveniment care va avea loc în cursul lunii iulie. Excelența Sa, Stella Ronner-Grubacic, s-a aflat pentru  prima dată în municipiul Hunedoara și a promis să revină aici.

După întâlnirea cu primarul municipiului Hunedoara, Excelența Sa a plecat spre Castelul Corvinilor, monument despre care s-a declarat foarte încântată.

„Castelul Corvinilor este impresionant, iar istoria lui este fascinantă. Hunedoara este un oraș foarte frumos. Promit să revin aici cât de curând”, a declarat Stella Ronner-Grubacic.

Primarul Municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu, a primit astăzi și vizita Excelenței Sale Jose Miguel Vinals Arino, Consulul Onorific al Spaniei la Timișoara. Cei doi au purtat discuții despre oportunitatea unor investiții în municipiul Hunedoara. După întâlnirea de la primărie, Excelența Sa a fost invitat să viziteze Centrul de Afaceri, dar și mai multe terenuri disponibile pentru deschiderea unei afaceri în municipiul Hunedoara.

„Am purtat încă de anul trecut discuții cu Excelența Sa despre oportunitățile de afaceri pe care le oferă municipiului Hunedoara. Astăzi a venit aici să vadă ce poate Hunedoara să ofere oamenilor de afaceri spanioli și să prezinte oferta noastră investitorilor din Spania”, declară Dan Bobouțanu.  Excelența Sa a fost însoțit la Hunedoara de prof. ing. dr. ec. Marian Mocan, decan al Facultății de Management în Producție și Transporturi de la Universitatea Politehnica din Timișoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.