știri

Memorialul Michael Klein – Prima ediție

Clubul Sportiv Hunedoara, împreună cu Asociația Județeană de Fotbal Hunedoara, a organizat duminică, 3 februarie 2019, prima ediție a memorialului Michael Klein.

La startul competiției desfășurată în sala de sport a Liceului de Informatică Traian Lalescu din Hunedoara, s-au aliniat un număr de 12 echipe din județ, afiliate asociației județene de fotbal, echipe împărțite în 3 grupe.

Susținuți frenetic de numeroșii spectatori sosiți pentru a-și încuraja favoriții, tinerii fotbaliști din Deva, Simeria, Orăștie, Șoimuș, Crișcior, Hațeg, Brad, Lupeni, Petroșani, dar și din municipiul Hunedoara, au fost cu toții câștigători în urma frumoaselor meciuri disputate pe parcursul întregii zile de duminică, la final fiind premiați cu diplome, cupe și mingi de fotbal!

Prima ediție a memorialului Michael Klein a fost o adevărată reușită, viitorii mari jucători de fotbal fiind bucuroși pentru reușitele de palmares înregistrate la acestă competiție dedicată marelui fotbalist al Corvinului Hunedoara, Mișa Klein!