Medicii Hunedoarei

Medicii Hunedoarei: Dr. Claudia Ciuciu

Începem astăzi, într-o ordine pur aleatorie, o serie de scurte prezentări ale medicilor care lucrează în Spitalul Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” Hunedoara. Facem asta pentru că ne mândrim cu medicii care lucrează în orașul nostru, dar și pentru ca pacienții să poate asocia un chip cu numele medicilor care îi tratează.

Dr. Claudia Ciuciu, nefrolog, a studiat medicina generală în cadrul Facultății de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din Oradea, pe care a absolvit-o în anul 1999. A profesat ca medic de familie în Săcueni, jud. Bihor, iar ulterior s-a reorientat profesional, ca în final să se întoarcă la prima dragoste: medicina.

Astăzi, este medic nefrolog în cadrul Departamentului de Nefrologie, unde face echipă cu dr. Adrian Călin Suciu – împreună, ei sunt cei care îngrijesc pacienții cu boli renale acute sau cronice în cadrul secției, ambulatoriului de specialitate și nu în ultimul rând, în cadrul compartimentului de hemodializă din Spitalul Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” Hunedoara. Este medicul care s-a alăturat cel mai recent echipei medicale a spitalului, în urma concursului desfășurat în luna februarie.