Medicii Hunedoarei

Medicii Hunedoarei: Dr. Claudiu Antal

Despre medicul pediatru Antal se poate spune, fără exagerare, că este idolul mămicilor din municipiul Hunedoara. Și odată ce am stat de vorbă cu el, am înțeles și de ce: este foarte charismatic. În relația cu copiii, dar și cu părinții, este foarte important să fii deschis, să vorbești în așa fel încât să te faci înțeles, dar să îți impui punctul de vedere.

Orice mamă își dorește cel mai bun medic pentru copilul ei, de aceea doctorul Claudiu Antal are o mulțime de pacienți la Spitalul Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” Hunedoara. În fiecare gardă, vede peste 20 de copii. Ați crede că iese obosit din gardă, dar când faci ceea ce îți place, nu obosești și nu consideri munca o corvoadă. Tot la capitolul pasiuni, pe lângă medicină, mai putem trece și mașinile de epocă, pe care le recondiționează ca o formă de relaxare.

Claudiu Antal vine din Lupeni, unde a profesat între anii 2012-2013. A moștenit pasiunea pentru medicină de la mama lui, care a fost medic de circă (echivalentul medicilor de familie de astăzi) în colonia muncitorească din Brazi și apoi șefa Laboratorului din Hațeg. Facultatea a terminat-o la Tg. Mureș. De la 1 mai 2013 este hunedorean „cu acte în regulă”. Este căsătorit și are o fetiță.