eveniment

Ziua Mondială a Apei, marcată la Hunedoara

Apa Prod SA Deva marchează Ziua Mondială a Apei. Pornind de la tema anului 2019 – „Apa este un drept universal” – ne propunem organizarea unor acțiuni educative, diferite de anii precedenți, care îi vizează atât pe copii, cât și pe adulți. Acțiunile se vor organiza în perioada 18-22 martie 2019, în aer liber, în trei locații: Deva, Hunedoara și Brad, vor cuprinde o expoziție de fotografie și jocuri pentru copii.

Astfel, miercuri, 20 martie vă așteptăm în Parcul Tineretului din municipiul Hunedoara. Acțiunile se vor desfășura între orele 10.00 și 17.00. Jocurile pentru copii vor începe după ora 12.00.

De asemenea, în cadrul activităților dedicate Zilei Mondiale a Apei, în zilele de 18, 19, 20, 21 și 22 martie Apa Prod va deschide porțile tuturor obiectivelor pe care le administrează, pentru toți cei care doresc să afle mai multe despre activitatea desfășurată de companie. Cei interesați sunt rugați să anunțe prin e-mail la biroupresa.apaprod@yahoo.ro, prin mesaj privat pe pagina de Facebook a societății sau la numărul de telefon 0254-222.345, data, ora și locația pe care doresc să o viziteze.