știri

Operatorul de salubritate BRAI-CATA, amendat de Primăria Municipiului Hunedoara cu 50.000 de lei

Astăzi, Primăria Municipiului Hunedoara a aplicat o amendă în valoare de 50.000 de lei societății comerciale responsabile cu colectarea deșeurilor din municipiul Hunedoara. Motivul îl reprezintă „nerespectarea normelor privind protecția igienei publice și a sănătății populației, a mediului de viață al populației și a mediului înconjurător”. Concret, operatorul a fost amendat pentru că nu a ridicat gunoiul de la punctele de colectare din oraș.

Operatorul de salubritate BRAI-CATA SRL a mai fost avertizat de reprezentanții primăriei.

„Noi am investit foarte mulți bani în platformele subterane și supraterane pe care le-am cumpărat recent și care sunt montate în municipiul Hunedoara, pentru că ne dorim un oraș curat. Este revoltător că trebuie să fim încontinuu cu ochii pe ei, să vedem dacă și-au făcut sau nu treaba pentru care îi plătesc hunedorenii.

Așa cum puteți vedea în fotografii, nu își fac treaba. Sunt imagini surprinse la primele ore ale zilei, când se presupune că mașina de gunoi trebuia să fi trecut deja pe acolo. Ei bine, noi vom face tot ce ne stă în putință ca să fie Hunedoara curată, chiar dacă asta înseamnă aplicarea de amenzi până când vom fi mulțumiți de curățenia din oraș!”, declară Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara.