știri

Atac informatic asupra paginii de Facebook a Primăriei municipiului Hunedoara

În urma unui atac informatic, pagina de Facebook a Primăriei municipiului Hunedoara a fost furată și apoi închisă de către persoane necunoscute în noaptea de vineri, 21 februarie spre sâmbătă, 22 februarie 2020. Accesul tuturor administratorilor paginii a fost restricționat. Este o acțiune fără precedent în județul nostru și probabil și în țară.

Am făcut sesizări către instituțiile statului abilitate – Serviciul Român de Informații, DIICOT, Poliție – și sperăm să o putem recupera. În cei aproape patru ani de existență, pagina a adunat 18.500 de aprecieri și peste 19.000 de urmăritori interesați de informațiile postate – informații despre activitatea instituției, dar și diverse informații de interes public, anunțuri utile ș.a.m.d. Zilnic, pagina era accesată de mii de persoane care primeau informații utile despre activitatea instituției noastre.

În prezent facem tot posibilul să recuperăm pagina de Facebook. Până la recuperarea paginii, vom ține legătura cu cetățenii prin intermediul presei, dar și prin intermediul site-ului Primăriei – http://www.primariahunedoara.ro, ziarului Primăriei – http://www.primariahunedoara.ro/ziar și paginii de Facebook Dan Bobouțanu: Jurnal de primar.