știri

Informare 14 mai 2020

LUCRĂRI: Principala cale de acces în cartierul Traian Vuia dinspre strada 22 Decembrie a fost pregătită pentru turnarea primului strat de asfalt, binder. S-a lucrat și la refacerea aleilor și a trotuarelor.

Săptămâna aceasta lucările vor avansa urmând să turnăm și stratul de uzură, astfel că această intrare în cartier va fi redată circulației auto.Lucrările de asfaltare avansează și în cartierul Micro V/1, dar și pe strada Poștei, unde săptămâna aceasta, lucrările de modernizare ale cartierului au fost reluate.

Vom reorganiza locurile de parcare, vom crea locuri de parcare noi și vom asfalta aleile și trotuarele dintre blocuri.În speranța că disconfortul creat va fi pe deplin înțeles de către toți locatarii acestor cartiere, vă mulțumim! Împreună refacem Hunedoara modernă și frumoasă!

Am răspuns afirmativ propunerii venite din partea locatarilor blocurilor turn de pe strada 22 Decembrie din municipiul Hunedoara prin care ni s-a solicitat reamenajarea aleilor de acces spre spațiul de depozitare al europubelelor de deșeuri menajere din spatele celor 4 blocuri CM, astfel că de astăzi ne-am apucat de treabă!În urma finalizării lucrărilor, locatarii vor putea transporta mult mai ușor europubele spre a fi golite de societatea responsabilă cu ridicarea deșeurilor menajere casnice de pe raza municipiului Hunedoara!Aceste blocuri beneficiază de alei noi și în fața acestora, prin programul de modernizare al cartierului Traian Vuia în urma căruia s-au construit numeroase parcări noi, alei și trotuare; s-a reconfigurat rețeaua electrică de iluminat public stradal și pietonal, s-au plantat numeroși arbori. Lucrările vor continua și în perioada următoare!

DRUMURI: Am trasat marcaje longitudinale și treceri de pietoni, pe bulevardele Traian și Republicii din municipiul Hunedoara.

TRANSPORT ÎN COMUN: Operatorul de transport PRIM TRANSPREST HUNEDOARA infornează că începând cu data de 15.05.2020, transportul public de călători în Municipiul Hunedoara revine la programul NORMAL. 

🚌 În ce privește facilitățile acordate la transportul public local de călători, începând cu data de 18.05.2020 la COLEGIUL TEHNIC ”MATEI CORVIN” (fostul Liceu Industrial nr.1) va începe distribuirea abonamentelor gratuite pentru transportul public local. 

✔️ Distribuirea se va face ZILNIC (inclusiv sâmbătă și duminică) între orele 08:00 și 14:00, distibuirea se face pe LITERE și categorii de beneficiari după cum urmează:

Inline image
Inline image
Inline image
Inline image

SĂNĂTATE: Farmacia care asigură permanența în noaptea de 13/14 mai 2020 este REMEDIA de pe Bd. Republicii nr. 10, Bl. D8, tel. 0254-740003. Aceasta este deschisă între orele 21:00 – 7:00.