știri

La Primăria Hunedoara s-au reluat audiențele, după formatul obișnuit

Astăzi (13 ianuarie 2021) cetățenii municipiului Hunedoara au avut, din nou, posibilitatea de a fi primiți în audiență de către conducerea Primăriei.

40 de persoane și-au expus problemele și solicitările de sprijin din partea municipalității. Ca de obicei, problematica discutată a fost destul de variată, de la chestiuni referitoare la amenajări de străzi sau fondul locativ, până la fond funciar și diverse probleme sociale.

„Din cauza vârfului pandemic din toamna anului trecut, pe 28 octombrie am fost forţaţi să suspendăm organizarea audienţelor derulate miercurea, în Sala Mare a Primăriei. Asta nu înseamnă că am rupt total contactul cu cetăţenii. Am mai discutat, în acest interval, cu cetăţenii care ne-au cerut sprijinul pentru rezolvarea unor situaţii urgente. Am decis să revenim acum la formatul obişnuit de audienţe din două motive: incidenţa cazurilor de Covid 19 a mai scăzut în zonă iar noi ne dorim şi cred că reuşim să ne situăm cât mai aproape şi de problemele punctuale ale locuitorilor municipiului”, a declarat primarul Hunedoarei, Dan Bobouţanu.

În cazul în care situaţia de ansamblu a cazurilor de Covid 19 în zonă nu se va agrava, următoarea sesiune de audienţe va avea loc miercuri, 20 ianuarie 2021, tot în Sala Mare a Primăriei, cu începere de la ora 9.00.