eveniment

Cele mai originale scrisori către Moș Crăciun au fost premiate

Reprezentanții Bibliotecii Municipale Hunedoara au premiat, astăzi, cele mai frumoase scrisori către Moș Crăciun, în cadrul evenimentului Emoții în culorile Crăciunului, care a avut loc la Galeria de Arte din Hunedoara.

Scrisorile au fost scrise de către elevii hunedoreni, iar profesorii au centralizat și ales câte 10 scrisori din fiecare școală participantă. Peste 80 de elevi au primit câte o carte. Tinerii talentați sunt încurajați, astfel, să își îmbogățească bagajul cultural și vocabularul.

Printre scrisorile trimise lui Moș Crăciun, unele au fost premiate pentru originalitate, altele pentru altruism, inventivitate ș.a.m.d.. La eveniment a fost prezent și primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu, care le-a mărturisit copiilor că și el i-a scris lui Moș Crăciun și i-a cerut burse mai mari pentru elevii Hunedoarei și luminițe de sărbători, iar Moșul l-a ascultat.

La Galeria de Arte au fost expuse și obiecte artizanale create de copii și persoane cu nevoi speciale, în cadrul unei expoziții cu vânzare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.