eveniment

Premiem performanța

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Hunedoara au organizat joi, 15 decembrie 2016, de la ora 14:00, în Aula Facultății de Inginerie din Hunedoara, evenimentul de premiere a elevilor și sportivilor care au obținut performanțe la concursurile naționale și internaționale, în cursul anului școlar 2015 – 2016.

Având în vedere prevederile Ordonanţei de urgenţă nr. 20/2016 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 57/2015 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2016, respectiv Art.36, pct.3, alin.(2), Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Hunedoara au premiat sportivii şi colectivele tehnice care au obţinut performanţe deosebite la acţiunile sportive internaţionale şi naţionale oficiale, precum şi elevii care au obţinut distincţii la olimpiadele şi concursurile internaţionale pe obiecte de învăţământ şi profesorii care i-au pregătit pe aceştia.

În urma centralizării datelor primite de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Hunedoara, anul acesta au fost premiaţi 147 de elevi şi 17 antrenori/profesori care în anul şcolar 2015-2016 au obţinut distincţii la diverse olimpiade şcolare şi competiţii sportive. Suma alocată de la bugetul local este de 50.000 lei (sumă prevăzută în calendarul de evenimente pentru anul 2016).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.