așa da! comunicat concurs

Gospodarul de la Bloc (CONCURS)

Gospodarul de la Bloc revine cu un concurs!

A venit primăvara și dacă locuim la bloc, nu înseamnă că nu putem să ne bucurăm de natură. Fiecare dintre noi poate să pună umărul pentru ca spațiul verde din jurul blocului să arate mai frumos.

Exemple sunt destule în Hunedoara. Noi ne dorim să vedem cât mai multe grădinițe bine îngrijite, așa că organizăm un concurs pentru hunedoreni.

Pentru a câștiga gard viu, semințe de iarbă și alte materiale pentru grădinărit, trimiteți TREI fotografii cu grădina dvs. din fața blocului, amenajată și întreținută, împreună cu numele, prenumele, numărul dvs. de telefon și adresa la care locuiți, pe adresa de e-mail: comunicare@primariahd.ro, trecând la subiect CONCURS GOSPODARUL.

Concursul se desfășoară pe durata lunilor aprilie și mai 2017, urmând ca la începutul lunii iunie 2017 să alegem cei trei câștigători. Data limită pentru înscrierea în concurs este 31 mai 2017 ora 23:59.

Trimițând fotografiile pe adresa de e-mail comunicare@primariahd.ro, vă dați acceptul ca numele dvs., imaginile trimise și ulterior o fotografie cu dvs. în fața grădiniței din fața blocului să fie folosite (publicate) de Primăria Hunedoara în comunicările făcute pe site-ul propriu, pe ziarul virtual (www.primariahd.ro/ziar), pe paginile sale de Facebook și în comunicatele de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.