anunț

DRÄXLMAIER angajează urgent!

Primarul Municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu, a avut astăzi, 19 aprilie 2017, o întâlnire cu reprezentanții S.C. DAR Dräxlmaier Automotive S.R.L.

În cadrul întâlnirii, reprezentanții S.C. DAR Dräxlmaier Automotive S.R.L. și-au prezentat oferta de locuri de muncă pentru sediul din municipiul Hunedoara. În momentul de față, investitorul german caută să angajeze URGENT 150 de persoane, cu studii medii. Specializarea acestora se va face la locul de muncă.

Oamenii vor fi trimiși la Timișoara pentru specializare, angajatorul fiind cel care le va asigura atât cursurile, cât și cazarea, masa și diurna.

„Având în vedere buna colaborare dintre Primăria Hunedoara și S.C. DAR Dräxlmaier Automotive S.R.L. și pentru a veni atât în sprijinul angajatorului, cât și al cetățenilor municipiului Hunedoara, am hotărât să primim și la sediul primăriei CV-urile persoanelor interesate”, spune Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara.

Așadar, hunedorenii care își caută un loc de muncă pot să își lase CV-urile la Compartimentul de Resurse Umane din cadrul Primăriei Hunedoara, de luni până joi, între orele 7:30 – 16:00 și vineri, între orele 7:30 – 13:30. De asemenea, reprezentanții S.C. Dräxlmaier primesc CV-uri și la sediul societății, precum și prin intermediul site-uluihttps://ro.draexlmaier.com/, prin completarea unui formular, care poate fi găsit la secțiunea Cariere.

Grupul Dräxlmaier, cu sediul în Germania, a fost fondat în anul 1958 și este printre cei mai importanți producători de componente pentru industria auto mondială. Societatea și-a deschis porțile pentru hunedoreni în anul 2003, având pe atunci un număr de 150 de angajați. În momentul de față, societatea are 1.700 de angajați, iar pentru anul următor se preconizează scoaterea pe piață a încă 1.000 de locuri de muncă pentru hunedoreni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.