eveniment foto

ICAS 2017, la Facultatea de Inginerie din Hunedoara

Facultatea de Inginerie din Hunedoara găzduiește, în perioada 10-12 mai 2017, International Conference on Applied Sciences (ICAS – Conferința Internațională  de Științe Aplicate), organizată de Universitatea Politehnica Timișoara, Universitatea din Banja Luka, Bosnia-Herțegovina, în colaborare cu Academia Oamenilor de Știință din România, Academia de Științe a Republicii Srpska (Bosnia-Herțegovina), Academia de Științe Tehnice din România – Filiala Timișoara și Asociația Generală a Inginerilor din România.

La festivitatea de deschidere au fost prezenți și Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara, precum și Mircea Bobora, președintele Consiliului Județean Hunedoara și Radu Barb, directorul ADEH (Agenția pentru Dezvoltare Economică a județului Hunedoara).

Comitetul organizator include rectori ai unviersităților, reprezentanți ai camerelor de comerț, directori ai companiilor care susțin evenimentul și cadre universitare.

După ceremonia de deschidere a conferinței, vor începe lucrările. Temele abordate includ MECATRONICĂ, ȘTIINȚA MATERIALELOR, INGINERIE ELECTRICĂ, INGINERIA CALCULATOARELOR.

Conferința se încheie vineri, 12 mai, cu o excursie la Castelul Corvinilor din Hunedoara și cu o vizită la SC EUROSPORT DHS SA Deva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.