așa da! concurs foto

Am premiat primul Gospodar de la Bloc

Viața la bloc nu este întotdeauna perfectă. Când împarți trei pereți, podeaua și tavanul cu vecinii, există riscul să apară neînțelegeri. Unul ascultă muzică atunci când altul vrea să doarmă, unuia nu-i place curățenia și asta se simte pe scară, unul aruncă gunoiul unde nu trebuie etc. Din fericire, ne bucurăm să putem spune că avem și exemple pozitive în orașul nostru.

Gospodarii care au luat asupra lor sarcina de a îngriji grădinile din jurul blocului sunt cei care ne fac cinste și pe care vrei să îi aducem în atenția publică, să îi inspirăm și pe ceilalți. Se poate trăi armonios la blocul, înțelegerea și inițiativa reprezintă cheia unui trai bun în comun!

Domnul Emil Dan este unul dintre gospodarii de la bloc ai Hunedoarei și pentru felul în care a înțeles să înfrumusețeze grădina din fața blocului în care locuiește, am decis să îl premiem. Premiul a constat într-o diplomă de merit și unelte pentru grădinărit, pentru ca gospodarul nostru să poată continua să își înfrumusețeze grădina. Câștigătorul și primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu, au schimbat câteva impresii pe băncuța din fața blocului, vecinii aflați în trecere fiind foarte mândri de domnul Emil și de felul în care acesta, împreună cu soția sa, au transformat banala grădinuță într-un mic colț de rai.

Ne dorim să vedem cât mai multe astfel de exemple de oameni gospodari. Ei ne fac să ne dorim și noi să trăim în blocuri frumoase, să avem curți și grădini curate, iarbă tăiată, scări de bloc îngrijite. Cu o floare nu se face primăvară, dar cu un pic de muncă ne putem transforma radical viața la bloc!

Puteți trimite fotografiile pe adresa de e-mail info@primariahd.ro, cu mențiunea „Gospodarul de la Bloc”. Noi le vom posta pe pagina de Facebook Gospodarul de la Bloc și vom premia cele mai frumos amenajate grădini din oraș.

      

One thought on “Am premiat primul Gospodar de la Bloc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.