eveniment

Caravana „Eu sunt 12” vine la Hunedoara și îl aduce pe Bogdan Stelea!

Bogdan Stelea vine pe stadionul Michael Klein, împreună cu Caravana „Eu sunt 12”

Marți, 27 iunie, hunedorenii vor avea parte de o zi plină: Caravana Bergenbier „Eu sunt 12” sosește la stadionul Michael Klein din municipiul Hunedoara.

Astfel, între orele 14:00 – 22:00, în zona stadionului Michael Klein puteți avea parte de o experiență senzorială și multimedia. În cadrul evenimentului, veți putea privi și participa la experiențe multimedia și virtuale deosebite, precum:

  • realitate virtuală (Virtual Reality)
  • realitate augmentată (Augmented Reality)

De asemenea, în plină vară, hunedorenii vor putea intra într-un bar de gheață, unde se poate degusta bere și se va asista la un spectacol de lumini și lasere. În barul de gheață se va intra pe serii, cu echipament special.

Hunedorenii mai pot participa la jocuri de fotbal, tras la poartă, alte jocuri și concursuri, ședințe foto la diorame (fotografiile vor fi postate pe Facebook), căzături în butoi cu apă etc.

Atmosfera este întregită de o terasă unde se pot consuma răcoritoare, bere și hot dogs. Radio Europa FM va transmite în direct dintr-un studio amenajat în incinta stadionului. Nu în ultimul rând, în cadrul evenimentului va fi prezent, alături de publicul participant, Bogdan Stelea, una dintre gloriile fotbalului românesc din Generația de Aur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.