eveniment foto știri

Dedeman a inaugurat magazinul de la Hunedoara

Joi, 15 iunie 2017, compania românească Dedeman a inaugurat, în municipiul Hunedoara, cel de-al 47-lea magazin al său, la doar două zile distanță de inaugurarea celui mai mare magazin, cel din Băneasa (București). Acesta este cel de-al doilea magazin Dedeman din județul Hunedoara. 

Magazinul din Hunedoara este gata să își primească primii clienți. Aceștia vor fi întâmpinați de o echipă de 168 de angajați ce au beneficiat de un program de pregătire menit să le ofere cunoștințele necesare pentru a răspunde corect cerințelor hunedorenilor. Ridicarea acestui nou magazin în Hunedoara, ce are o suprafață de vânzare de aproximativ 12.500 mp și dispune de o parcare supraterană de 313 locuri, a presupus o investiție de circa 11,5 milioane de euro. Grație acestei investiții, hunedorenii au la dispoziție un magazin dedicat construcțiilor și amenajărilor interioare de tip DIY care se ridică la aceleași standarde înalte de calitate cu care compania Dedeman și-a obișnuit clienții din întreaga țară.

“Este o premieră pentru noi să deschidem două magazine în aceeași săptămână, dar clienții noștri din zona Băneasa și cei din Hunedoara merită acest efort. Mulți dintre ei ne cunosc deja din celelalte magazine din București respectiv Deva și suntem bucuroși că acum am reușit să aducem produsele și serviciile Dedeman mai aproape de ei”, spune Dragoș Pavăl, Președinte Dedeman.

Prezent la inaugurare, primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu, a declarat: „Inaugurarea acestei investiții este un moment de mândrie pentru hunedoreni. Această investiție ne onorează și ne bucurăm că va contribui la bugetul local. Am fost de la început alături de această companie românească și am ajutat cu cât am putut. Magazinul dumneavoastră ajută și la dezvoltarea municipiului Hunedoara. Imaginea Dedeman se va răsfrânge asupra imaginii municipiului Hunedoara și viceversa. Este important acest parteneriat care sperăm să continue și în alte planuri”.

La inaugurare au fost prezenți prefectul județului Hunedoara, Fabius Kiszely, precum și secretarul general al Consiliului Județean Hunedoara, Sorin Ștefoni.

Ceea ce face diferența între rețeaua Dedeman și alte rețele de acest tip este uniunea a două strategii care și-au dovedit eficiența de-a lungul anilor. Prima este decizia companiei de a achiziționa terenurile pe care ulterior s-au construit centrele comerciale Dedeman. Astfel presiunea financiară a chiriilor, pe care în mod normal o resimte un comerciant a fost eliminată.

Această primă strategie a permis aplicarea celei de-a doua: banii care ar fi fost cheltuiți pe chirii au fost investiți pentru dezvoltarea altor segmente importante ale afacerii. Astfel, investițiile permanente, susținute și cu un ritm constant, sunt a doua caracteristică strategică a business-ului Dedeman.

Profitul companiei a fost, an de an, reinvestit pentru dezvoltarea susținută a afacerii, achiziționându-se terenuri, depozite, mijloace de transport, hardware și software. În timp, strategia de extindere a rețelei a presupus înnoirea și diversificarea gamelor de produse, îmbunătățirea serviciilor și adaptarea acestora la exigențele clienților și a condus la mărirea suprafeței de vânzare, la îmbunătățirea sistemului de expunere a produselor precum și cel al fluxurilor.

Pentru a fi mai aproape de clienți, Dedeman dezvoltă online un site DIY complet, comunicând esențialul despre ofertele de produse, servicii și companie.

Dedeman, companie cu capital 100% românesc, a fost înființată în anul 1992. Principalul său domeniu de activitate este retailul cu materiale de construcții și pentru amenajări interioare de tip DIY (do it yourself). La jumătatea anului 2017, rețeaua Dedeman numără 47 de magazine, având sediul societății și unul dintre centrele logistice la Bacău. În 1994, Dedeman avea 11 angajați. Cu aproximativ 800 de noi angajați în fiecare an, Dedeman a încheiat anul 2016 având peste 9.200 de angajați.

Gama produselor comercializate în rețeaua de retail Dedeman este foarte generoasă, acoperind cererea pentru materiale de construcții până la cele pentru amenajări interioare. Ofertele periodice și promoțiile aduc mereu la Dedeman produse noi, care vin în întâmpinarea nevoilor și cerințelor clienților săi. Principalele produse care pot fi achiziționate din magazinele Dedeman:

  • materiale de bază în construcție
  • gresie și faianță
  • instalații termice
  • instalații sanitare
  • instalații electrice
  • mobilă
  • decorațiuni interioare
  • electrocasnice și electronice
  • utilaje
  • scule și accesorii
  • produse de grădină

Dedeman înseamnă și servicii, precum: servicii de livrare a mărfii, consultanță gratuită, soluții de finanțare, închirieri de scule, mixarea vopselelor, comenzi speciale, livrare de materiale grele, schimb valutar, servicii de retur al mărfii, proiectare băi și bucătării – cu ajutorul unui soft specializat, un consultant Dedeman realizează o simulare 3D a spațiului ce urmează a fi decorat pentru o mai bună imagine asupra rezultatului final.

VIDEO: Inaugurarea magazinului Dedeman din Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.