Gastronomia istorică, între știință și reenactment, expoziție culinară la Castelul Corvinilor

Vernisarea expoziției „Gastronomia istorică, între știință și reenactment” a avut loc marți, 28 noiembrie 2017, la Muzeul Castelul Corvinilor, în Bucătăria Garnizoanei.

Expoziția a fost realizată de către Muzeul Municipal „Ioan Raica” – parte a Centrului Cultural „Lucian Blaga”, în cadrul proiectului cu același nume, având ca parteneri: Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia şi Institutul de Cercetări Socio-Umane al Academiei Române, cu sediul în Sibiu.

Publicul prezent a avut ocazia să pătrundă în atmosfera secolelor XIV-XVI, iar cavalerii de Mühlbach și Hunedoara, precum și studenții specializării Istorie ai UAB-Departamentul de Istorie, Arheologie, Muzeologie, au asigurat partea de reenactment la acest eveniment.

  

Galerie foto completă, pe pagina de Facebook a Primăriei municipiului Hunedoara.

Video:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.