știri

Dacă e miercuri, sunt audiențe la Primăria Hunedoara

În fiecare zi de miercuri, începând cu ora 8:00, primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu, are audiențe la sediul primăriei. Cetățenii care au diferite solicitări sau probleme sunt primiți într-o discuție față în față cu edilul municipiului Hunedoara.

Orice locuitor al orașului care are o problemă nerezolvată de direcțiile, serviciile și compartimentele din primărie se poate înscrie în audiență, iar pentru aceasta, trebuie să completeze un formular disponibil la Serviciul pentru Informații Cetățeni și Relații Publice, în clădirea nouă a primăriei (fostul BRD). În cererea depusă trebuie să se regăsească motivele acordării audienței, iar în sprijinul celor afirmate, se aduc și copii ale documentelor necesare.

Săptămânal, sunt 30 de locuri, dar se întâmplă să se înscrie mai multe persoane.

Cel mai adesea, cetățenii care vin în audiență la primarul Dan Bobouțanu solicită o locuință, un loc de muncă, unele persoane nu au venituri și nu știu unde să se adreseze pentru a beneficia de ajutor social (așa-numitul venit minim garantat). Aceștia sunt ajutați, sfătuiți, îndrumați să apeleze la instituțiile care îi pot ajuta în rezolvarea problemelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.