comunicat știri video

77 de oameni participă la curățenia orașului

Continuăm curățenia de primăvară începută săptămâna trecută. În cartierele orașului se acționează cu un efectiv de 53 de muncitori de la firma Salubprest Hunedoara și 24 de beneficiari de ajutoare sociale. Muncitorii fac astăzi curățenie și pe Bulevardul Corvin, în zona viitoarei pietonale.

Vă reamintim că amenzile au crescut și că pentru orice contravenție, polițiștii locali vă pot sancționa cu amenzi usturătoare.

Pentru depozitarea sau aruncarea gunoiului menajer ori a deșeurilor de orice fel în alte locuri decât în pubele, recipienți, containere sau locuri special amenajate, amenda este între 600 și 1.200 de lei. Sunt incluse aici ambalajele produselor alimentare, șervețelele, cojile de semințe, resturile de fructe.

De asemenea, stăpânii câinilor au obligația de a strânge după aceștia, încălcarea de către persoanele fizice care circulă pe domeniul public cu câini sau alte animale a obligației de curățare a reziduurilor fecale sau furajere provenite de la animale ori în urma hrănirii acestora fiind sancționată cu amendă între 400 și 1.000 de lei.