știri video

Micii fotbaliști hunedoreni participă la competiții

În următoarele două săptămâni, tinerii fotbaliști de la Clubul Sportiv Hunedoara participă la competiția Brașov Indoor Cup, un turneu internațional de fotbal indoor. Este vorba despre două turnee – la primul vor lua parte aproximativ 20 de copii din grupa 2007 (adică sunt născuți în acest an), iar săptămâna viitoare este rândul unui număr de 22 de copii născuți în 2010 să participe la turneul de la Brașov.

Săptămâna aceasta, Sala Sporturilor din Deva găzduiește întrecerile din cadrul Cupei Liceelor Big FM la fotbal în sală. Competiția a ajuns la ediția a zecea. Echipele reprezentante a patru licee din Deva, două din Hunedoara și câte unul din Simeria și Călan se înfruntă în aceste patru zile pentru cucerirea trofeului pus în joc de organizatori.

Luni, echipa Liceului Tehnologic Matei Corvin din Hunedoara a învins-o pe cea a Colegiului Național Decebal din Deva cu scorul de 8 la 1, iar marți, sportivii de la Colegiul Economic Emanuil Gojdu au pierdut cu scorul categoric de 11 la 0, în fața tinerilor fotbaliști de la Liceul cu Program Sportiv Cetate Deva.
Semifinalele sunt programate astăzi, miercuri 20 februarie, iar finalele vor avea loc joi seara, mâine 21 februarie de la ora 19:00 pentru finala mică și 20:00 pentru marea finală a Cupei Liceelor BigFM.

Astăzi de la ora 15:00 în prima semifinală se vor întâlni Liceul Tehnic de Transport Feroviar “Anghel Saligny” Simeria cu Liceul Sportiv „Cetate” Deva, iar în cea de-a 2-a semifinală, care ne interesează și pe noi hunedorenii, de la ora 16:00, echipa Liceului Tehnologic Matei Corvin din Hunedoara va întâlni echipa Colegiului Național Pedagogic „Regina Maria” din Deva. Meciurile vor fi preluate online în direct și de către primăria municipiului Hunedoara.
Organizatorii Cupei Liceelor Big FM vor premia nu doar cele mai bune echipe, ci vor acorda şi premii individuale pentru cel mai bun jucător, cel mai bun portar şi golgheterul competiției.
Mult succes hunedorenilor!

Meciul de luni dintre Decebal și Matei Corvin(1-8):

https://www.facebook.com/bigfm.deva/videos/361880134404973/

Meciul de marți dintre Cetate și Emanuil Gojdu(11-0):

https://www.facebook.com/bigfm.deva/videos/562275297581086/