eveniment foto știri video

Dublu eveniment cultural la Galeria de Arte

Vineri seara(29.03.2019), Galeria de Arte din Hunedoara a găzduit un dublu eveniment cultural organizat de Uniunea Artiștilor Plastici, filiala Hunedoara împreună cu Primăria Municipiului Hunedoara!
Primul, vernisajul de grafică și pictură al autorului Tibor Fazakas, care a reunit pe simezele galeriei hunedorene picturi realizate în ultimii 2 ani, picturi color, după ce timp de aproape 30 de azi autorul s-a axat pe picturile în care culorile nu erau prezente, operele de artă fiind realizate doar în alb-negru, nuanțe de gri, ulterior după anii `90 a introdus și nuanțe de argint și aur.


Expoziția rămâne deschisă publicului doritor la Galeria de Arte din Hunedoara până pe data de 11 aprilie 2019 și poate fi vizitată gratuit, zilnic între orele 8:00 și 13:00, iar după-masa, între orele 17:00 și 20:00, mai puțin vinerea când programul de vizitare al galeriei este între orele 8:00 și 16:00.


Cel de-al 2-lea eveniment al serii de vineri, a fost lansarea albumului foto-color „Castelul lui Ioan de Hunedoara”, un album „dorit de decenii” după cum ne-a declarat chiar autorul, Constantin Găină. Printre invitații care au prezentat albumul foto s-a numărat și Lucia Tănase de la Biblioteca Municipală Hunedoara!

Și în luna aprilie, Galeria de Arte din Hunedoara va găzdui alte vernisaje ale unor artiști plastici din Alba Iulia(pictură) și Hunedoara(sculptură).
Vă așteptăm la Galeria de Arte!