eveniment

O elevă din Hunedoara, premiată în cadrul unui concurs internațional de desen

Peste 6 milioane de elevi din clasele primare au învățat cum să aibă grijă de sănătatea dinților cu ajutorul Programului Școlar Colgate, care se desfășoară de 25 de ani în România. Programul oferă șansa copiiilor cu vârste între 6 și 9 ani de a concura în cadrul competiției internaționale de desene My Bright Smile™, punând într-o formă creativă informațiile învățate.

Anual, cele mai bune 12 desene din întreaga lume sunt premiate și selectate la New York pentru a fi incluse în calendarul global Colgate My Bright Smile™. Pentru a treia oară consecutiv, România ocupă un loc în acest calendar, de data aceasta cu ajutorul elevei Iulia Manole, de la Liceul Tehnologic „Matei Corvin” – Școala Gimnazială Nr. 6 din Hunedoara. Atât ea, cât și colegii ei de clasă, vor primi o recompensă în bani.

Desenul câștigător

Ceremonia de premiere a câștigătoarei din România a competiției internaționale de desene My Bright Smile™ va avea loc la joi, 21 martie 2019, la Liceul Tehnologic „Matei Corvin” – Scoala Gimnaziala Nr. 6 (Piața Florilor, nr.1).

Iulia primește un premiu în valoare de 250 de dolari, iar clasa ei – o bursă de 500 de dolari.

Felicitări micuței talentate! Vom reveni cu imagini de la premiere.