știri

Victorie pentru CS Hunedoara


Final de săptămână animat pentru suporterii alb-albaștrii.
Cu toții și-au dat întâlnire sâmbătă după amiaza, la stadionul  Michael Klein din Hunedoara, unde echipa noastră, CS Hunedoara, locul 10 în clasament, a întâlnit în etapa a 19-a, a Ligii a 3-a, seria a 4-a, echipa cărășeană, CSM Școlar Reșița, o echipă puternică aflată pe locul 2 înaintea acestei întâlniri de fotbal arbitrată de o echipă din Cluj Napoca și Dej, observatorii delegați din partea FRF fiind din Alba Iulia și Brașov.

Susținuți din tribune de numeroși suporteri, echipa hunedoreană a intrat pe teren în formula: Apostol – Bularda , Creciunesc  Daniel , Ionica , Doboș – Iacob , Cristian Robert , Herci , Tătulea – Vasinc , Tecsi și s-a impus cu scorul final de 2 la 1 administrând astfel reșițenilor, prima înfrângere din retur.

Primul gol s-a lăsat așteptat, acesta a venit doar pe finalul primei reprize, în minutul 43, marcator pentru CS Hunedoara, Sebastian Tătulea.
Hunedorenii au marcat și în debutul celei de-a 2-a reprize, prin penalty-ul din minutul 50, transformat de către Iulian Tecsi. În același minut, echipa hunedoreană a rămas în 10 oameni pe teren, în urma eliminării lui Iacob, direct prin cartonaș roșu, pentru că s-a bucurat „prea tare” în fața galeriei reșițene, conform deciziei centralului clujean al întâlnirii.
Pe fondul handicapului numeric, alb-albaștri au cedat în minutul 72, atunci când oaspeții reșițeni au reușit să înscrie unicul lor gol, prin Toma.
Hunedorenii au strâns rândurile, s-au mobilizat și au reușit să păstreze scorul până la finalul partidei, obținând astfel o victorie muncită și totodată meritată în fața unei echipe puternice cu pretenții la promovare.

În celelalte întâlniri, scorurile finale au fost următoarele.
Unirea Alba Iulia – CNS Cetate Deva    1-0
Millenium Giarmata – Metalurgistul Cugir   2-3
CSM Lugoj – FC Avrig   0-1
ACS Dumbrăviţa – Şoimii Lipova   2-1
Crișul Crișineu Criș – ACS Ghiroda și Giarmata Vii   1-0
Gloria Lunca Teuz Cermei – Național Sebiș   3-1

După etapa a 19-a, CS Hunedoara rămâne pe locul 10 cu 26 de puncte, lider păstrându-se echipa CS Șoimii Lipova echipă ce conduce clasamentul cu 39 de puncte.

În etapa următoare, echipa hunedoreană va juca sâmbăta viitoare, în deplasare la Avrig, cu ocupanta locului 6 în clasamentul Ligii a 3-a, seria a 4-a. Celelate partide ale etapei:
LPS Cetate Deva                   –            ACS Dumbrăviţa
CS Şoimii Lipova                    –            ACS Industria Galda
CS Ocna Mureş                     –             CS Gloria Lunca-Teuz Cermei
CS Naţional Sebiş               –            CS Crişul Chişineu Criş
CSC Ghiroda şi Giarmata Vii –      CSM Lugoj
CSM Şcolar Reşiţa                    –       CS Millenium Giarmata
AFC Metalurgistul Cugir 1939 –            AFC Unirea 1924