comunicat foto

Se lucrează de zor la renovarea Grădiniței „Floarea Soarelui”

Micuții care încep grădinița la „Floarea Soarelui” în 9 septembrie 2019 vor avea parte de o surpriză de proporții: clădirea în care își petrec prima parte a zilei este în plin proces de modernizare.

De altfel, aceasta va fi prima unitate de învățământ din municipiul Hunedoara dotată două scări de incendiu ce permit accesul la etajul superior al clădirii. Una dintre scări este deja finalizată, iar grădinița este încă în șantier.

Muncitorii lucrează la finisajele interioare: gresie, faianță, instalații sanitare, instalația electrică etc.

„Dorința noastră este să aducem toate unitățile de învățământ din municipiul Hunedoara la standardele anilor în care trăim. Mulțumită Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL), am reușit să accesăm fondurile de la guvern pentru modernizarea grădinițelor și școlilor din municipiul Hunedoara. Am renovat această grădiniță cu program prelungit, «Floarea Soarelui», astfel încât copiii să înceapă anul școlar 2019-2020 într-o clădire igienică, complet nouă. Sunt sigur că atât copiii, cât și părinții lor vor fi foarte încântați de rezultat, pentru că și noi suntem!”, spune Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara.