HOTSPOTS

HOTSPOTS Hunedoara: AQUA GYM cu Olena, la Bazinul de Înot

Începem cu acest video seria HOTSPOTS Hunedoara, prin care ne dorim să vă prezentăm locurile și activitățile interesante din orașul nostru. Au spart gheața fetele care participă de trei ori pe săptămână (sau când au timp!) la clasele de aqua gym, adică gimnastică în apă, ale profesoarei de balet Olena Musiychuk.

De cinsprezece ani, Olena le încurajează pe hunedorence să aibă un stil de viață activ, sănătos, dansând în apă. Gimnastica în apă are avantajul de a fi mult mai ușor de executat, inclusiv – sau în special! – de către persoanele care au probleme cu articulațiile.

Cine își dorește să încerce mișcarea în apă o poate face luni și joi de la 20:00 la 21:00 și sâmbătă de la ora 13:00 la ora 14:00, la Bazinul de Înot din Hunedoara. Prețul este de 18 lei. Pentru mai multe detalii, puteți lua legătura direct cu Olena, la nr. de telefon ☎️ 0727-401.672.

CONTACT:
Olena 0727401672
Bazinul de Înot – adresa: Str. Avram Iancu, Hunedoara (între Kaufland și benzinăria Mol)

Dacă știți sau organizați o activitate deosebită pe care doriți să o vedeți în cadrul HOTSPOTS Hunedoara, vă invităm să ne trimiteți detaliile într-un e-mail la adresa info@primariahunedoara.ro!