eveniment

Dragobete la Castelul Corvinilor, pentru al patrulea an consecutiv

A devenit deja o tradiție ca în ziua de Dragobete, la Castelul Corvinilor să celebrăm iubirea prin oficierea de căsătorii simbolice, „de-o zi”, în capela impozantului monument medieval.

Anul acesta am sărbătorit Dragobetele pentru a patra oară, în decorul impresionant al Castelului Corvinilor, împreună cu zeci de persoane care au venit de departe – unele special pentru acest eveniment, altele aflate în vizită la castel și profitând de ocazie pentru a-și reînnoi jurămintele de dragoste.

Cupluri cu „vechime” de 25, chiar 30 de ani și-au declarat din nou iubirea, în fața primarului municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu, care a oficiat căsătoriile. Au fost, însă, și cupluri care nu au făcut încă pasul cel mare și au considerat căsătoria de probă ca fiind un test. Și anul acesta, am avut cupluri din toate regiunile istorice ale țării, dar și un cuplu din Polonia, venit în vizită în România. Primarul le-a povestit, pe scurt, despre însemnătatea Dragobetelui înainte de a oficia căsătoria cu valabilitate de 24 de ore.