știri

Informare 11 mai 2020

ENERGIE ELECTRICĂ: E-Distribuție Banat informează că în data de 12.05.2020 între orele 9:00-15:00 execută lucrari de eliminare criticități pe Linia 20kv Teliuc-Nădăștie. Acest lucru va afecta furnizarea energiei electrice în Hunedoara pe strada Serei și parțial pe strada Rotarilor (din zona fostei Unități Militare spre Hășdat). Vor rămâne fără curent și spațiile din incinta fostei Unități Militare (adăpostul de noapte și adăpostul de câini), spațiul de la SALUB și serele de flori.

ILUMINAT PUBLIC: Pentru un aspect unitar am prelungit rețeaua de iluminat public pietonal de pe aleea Parcului Tineretului și în zona hotelului Rusca, astfel că au fost montați alți 3 noi stâlpi cu câte 2 lămpi LED fiecare. În Municipiul Hunedoara, angajații Luxten lucrează la o nouă rețea de iluminat public și pietonal în cartierele Traian Vuia și Micro 5, de asemenea, vineri au debutat lucrările unui nou proiect de iluminat public și în zona cimitirului Valea Seacă.

Inline image

Cimitirul Valea Seacă nu a avut niciodată iluminat public! În urma numeroaselor solicitări din partea cetățenilor am făcut demersuri pentru ca și această zonă să beneficieze de iluminat public modern, astfel că astăzi au debutat lucrările la noua rețea de iluminat public cu lămpi LED de la cimitirul Valea Seacă. În municipiul Hunedoara modernizarea iluminatului public stradal și pietonal continuă prin schimbarea treptată a lămpilor vechi, mari consumatoare de energie electrică, cu unele noi, bazate pe tehnologia LED cu un consum redus de energie electrică și un randament net superior.

ZONE VERZI: Numeroase străzi au fost și săptămâna trecută în atenția angajaților de la spații verzi, ca să cosească iarba cu ajutorul utilajelor mecanizate. George Enescu, Cocsarilor, Oțelarilor, Laminatorului, 1848, Eliberării, Mărțișorului, Viorele, Cloșca, Libertății, C. Porumbescu sunt câteva dintre străzile și bulevardele pe care s-a acționat. În plus, angajații Salubprest Hunedoara au acționat și pe stadioanele M. Klein și Constructorul, dar și în parcurile municipiului nostru, imagini de astăzi, vineri – 8 mai 2020 din Parcul Corvin. Acțiunile de acest fel vor continua și săptămâna aceasta chiar și în cartiere!

SĂNĂTATE: Farmacia care asigură permanența în noaptea de 11/12 mai 2020 este DR. MAX 4, de pe Bd. Dacia nr. 6 BIS, tel. 0738-743513. Aceasta funcționează între orele 21:00 – 7:00.