Vizitează Hunedoara – LOC SIGUR 🏨👌

Visit Hunedoara – SAFE PLACE 🏨👌

We want you to know that Hunedoara is a safe place. Because of the COVID-19 pandemic, hotels and restaurants worldwide have been „hit” hard. We are trying to help hotels in our city and surroundings by making a short presentation for each one – so you, the tourists, can see that you have nothing to worry about. Hunedoara is a safe place and you are more than welcome to visit!

Ne unim forţele pentru a sprijini turismul în Hunedoara printr-o campanie inițiată de Primăria municipiului Hunedoara prin care prezentăm turiștilor toate locurile de cazare din oraș și Ținutul Pădurenilor. Vă așteptăm la Hunedoara!

BEST HOTEL

Primul hotel din municipiul Hunedoara la care vă invităm este Best Hotel. Situat chiar la intrarea în oraș dinspre Sibiu/Deva și construit recent, Best Hotel are 3 stele – atât hotelul, cât și restaurantul. Hotelul dispune de 38 de locuri de cazare în 18 camere, iar restaurantul este suficient de mare pentru 100 de persoane. Toate camerele au aparate de aer condiționat.
Clienții hotelului beneficiază de wi-fi gratuit, precum și parcare gratuită în fața hotelului. Se asigură micul dejun în cameră.
De asemenea, Best Hotel are o sală de conferințe cu o capacitate de 25 de locuri, dotată cu ecran de proiecție, videoproiector, aer condiționat.

Site: www.besthotelhd.ro
E-mail: contact@besthotelhd.ro
Telefon: 0354-415.600
Facebook: www.facebook.com/besthotelhunedoara
Rezervări pe Booking.

Reprezentanții hotelului vor să își anunțe clienții că NU AU MĂRIT PREȚURILE! Sunt acceptate vouchere de vacanță de la toate firmele emitente.

HOTEL MAIER

Hotelul Maier este situat în zona fostei cantine din Hunedoara, la 1,4 km de Castelul Corvinilor – 15 minute de mers pe jos sau 3 minute cu mașina. Principalul atu al acestui hotel, construit în anul 2008, îl reprezintă camerele spațioase, prevăzute cu băi mari. Cele 30 de camere duble asigură 60 de locuri de cazare și pentru că hotelul este foarte bine izolat, temperatura din interior va fi ideală indiferent de anotimp. Restaurantul cu ferestre mari, care lasă lumina să intre, este un alt lucru demn de menționat. Hotelul are 3 săli de restaurant, cu 30, 60, respectiv 100 de locuri.
Opțional, se poate servi micul dejun.

Sitewww.hotelmaier.ro
E-mail: hotelmaier@yahoo.com
Telefon: 0354-417.130
Facebookwww.facebook.com/hotelmaierhunedoara/
Rezervările se pot face și pe Booking.

HOTEL BULEVARD

Hotelul Bulevard a luat numele străzii pe care este amplasat: Bulevardul Republicii, din municipiul Hunedoara. Construit în 2014, hotelul oferă 30 de locuri de cazare în camere de patru stele și 36 de locuri pe terasa din fața hotelului. Apartamentul de la ultimul etaj al hotelului oferă o vedere panoramică apreciată de turiștii care au fost cazați aici.

Toate camerele dispun de TV LED, internet de mare viteză pe cablu și wireless, telefon, birou de lucru, mini-bar, seif și control electronic al climatizării. Dotările sunt de cinci stele, în timp ce clasificarea hotelului este de patru. Paturile sunt compuse din somiere și saltele hoteliere cu grad ridicat de confort. Băile sunt dotate cu cabine de duș (căzi cu hidromasaj la apartamente), oglinzi cosmetice, uscătoare profesionale hoteliere, prosoape, halate și papuci de baie, kit de baie și cosmetice cu ingrediente din gama premium.

Dotările și echipamentele de ultimă generație fac ca atmosfera să fie foarte plăcută, iar oaspeții să se simtă într-adevăr răsfățați. Hotelul Bulevard pune la dispoziție 11 camere duble și 2 apartamente generoase, decorate în nuanțe calde și liniștitoare, diferite pe fiecare etaj, combinând stilul clasic cu dotările moderne.

RESTAURANTUL BULEVARD:

Un concept nou, un restaurant elegant! La Bulevard by Raul Vasiloni, ingredientele se simt răsfățate pentru că sunt tratate cu respect, pasiune și bun gust.

Adresa: Bd. Republicii, nr. 10, Hunedoara
Site: www.bulevardhunedoara.ro/
E-mail: rezervari@bulevardhunedoara.ro
Telefon: 0770-336.439
Facebookwww.facebook.com/BulevardHunedoara
Rezervările se pot face și pe Booking.

PENSIUNE & RESTAURANT RUSTIC

Pensiunea Rustic Hunedoara
Situată în Centrul Vechi, la doar câteva sute de metri distanță de Castelul Corvinilor, Pensiunea Rustic oferă cele mai moderne facilități de cazare, fiind construită recent. Pensiunea are 10 camere: 2 triple și 8 duble. Fiecare beneficiază de baie proprie, cu cabină de duș, uscător de păr, prosoape și produse de toaletă incluse, pentru fumători fiind amenajat și câte un loc dedicat acestei preferințe pe terasele din fața camerelor.
Camerele sunt încălzite individual prin intermediul unor ventilo-convertoare acționate prin telecomandă, confortul lor fiind sporit și de celelalte facilități puse la dispoziție în fiecare cameră:
– televizor cu televiziune prin cablu
– internet gratuit prin wi-fi
– telefon
– minibar cu băuturi răcoritoare oferite gratuit de către gazde
– set de cafea și ceai inclus în prețul cazării
– papuci pentru interior
– acces confortabil și persoanelor cu dizabilități
– restaurant cu terasă și loc de joacă pentru copii

RESTAURANTUL ȘI TERASA RUSTIC

Un restaurant vechi, cu tradiție pur autentică, aflat în centrul vechi al Hunedoarei, care promite să ofere mâncăruri cu un gust excepțional, transformând și elevând experiența clasică a rețetelor de mâncăruri tradiționale. Totul, de la cele mai mici detalii, până la mâncăruri pregătite atent și băuturi fine, creează un restaurant rustic de excepție. Restaurantul „Rustic” combină profesionalismul cu mâncarea pregătită excelent și cu ambientul țintit către experiența plăcută a clientului. Indiferent că este vorba doar de o masă în oraș sau un eveniment organizat pana în cele mai mici detalii, Restaurantul „Rustic” vă stă la dispoziție tot timpul anului.

Adresa: Strada Constantin Dobrogeanu-Gherea 6, Hunedoara
Sitewww.pensiunearustic.rowww.restaurantulrustic.ro
E-mail: office@restaurantulrustic.ro
Telefon pensiune: 0768-103.419
Telefon restaurant: 0254.713.424, 0769-254.665
Facebookwww.facebook.com/PensiuneaRusticHunedoarawww.facebook.com/restaurantul.rustic
Rezervări pe Booking.

VILA HD

Un hotel cât un bloc, situat în inima orașului, Vila HD a fost construită în 2014 și de atunci găzduiește turiști din toată lumea veniți să viziteze orașul nostru.

Fiecare cameră din Vila HD este decorată diferit, așa că și dacă revin, turiștii pot avea parte de o experiență nouă. Recomandarea este, dacă veniți într-un grup mai mare, să alegeți apartamentul tip penthouse, situat la ultimul etaj, care dispune de trei camere, living, două băi și o bucătărie proprie complet utilată. De altfel, fiecare cameră dispune de bucătărie proprie, ceea ce face șederea îndelungată mai ușoară pentru cei care vor să își gătească singuri mesele. Hotelul nu dispune de o sală de mese, dar oaspeții pot opta pentru micul dejun servit în cameră. Vila HD are patru stele și este amplasată la aproximativ 500 de metri de supermarket-ul Kaufland.

Cazarea se face în 19 camere – 14 matrimoniale, 4 twin și apartamentul. Clienții beneficiază de parcare gratuită, wi-fi individual, centrală termică proprie în fiecare cameră. De asemenea, este disponibil un minibar la recepția hotelului.

Adresa: Strada Munteniei, nr. 7A, Hunedoara
Sitewww.cazare-hunedoara.ro
E-mail: rezevari.HD@gmail.com
Telefon: 0354-881.484, 0724-364.640

PENSIUNEA CASA INA

„Ascunsă” pe o stradă recent reabilitată de primărie, Pensiunea Casa Ina este locul în care te poți caza dacă îți dorești să te simți mai puțin turist și mai degrabă musafir.

Pensiunea Casa Ina Hunedoara este o casă particulară transformată în unitate de cazare, păstrând însă sentimentul de „acasă”.

Oaspeții pot alege una dintre cele trei camere frumos amenajate de familia care administrează locul de cazare. În total, sunt 7 locuri. Casa Ina este clasificată cu două stele. Casa are o bucătărie comună pentru oaspeți.

În plus, Casa Ina dispune de un mic centru de terapie cu jad, unde există două paturi de masaj cu role din jad și două „saltele” din pietre de jad.

Adresa: Constantin Dobrogeanu Gherea, nr. 12, Hunedoara
Facebookhttps://www.facebook.com/CasaInaHunedoara/
E-mail: rezevari.HD@gmail.com
Telefon: 0741-202.645
Rezervări pe Booking.

VILA CORVINIANA

În Centrul Vechi al municipiului Hunedoara, la o aruncătură de băț de Castelul Corvinilor, Vila Corviniana este un loc desprins, parcă, dintr-o poveste cu domnițe și cavaleri. Clădirea monument istoric care găzduiește actualmente Restaurantul Corviniana a fost ridicată în anul 1892, iar proprietarii au extins spațiul în clădirea învecinată, cu două decenii mai „tânără”. Găsim aici camere de cazare cu iz de secol XIX, dar oferind condiții la standardele curente. Mobilierul vechi, camerele cu tavan înalt, decorațiunile ample sunt tot atâtea motive pentru a alege să vă cazați – sau să luați masa – în acest spațiu unde timpul pare să curgă altfel. De la geamuri, vederea este înspre râul Cerna și Catedrala „Sfinții Constantin și Elena”.

Vila Corviniana (care va deveni hotel odată cu creșterea numărului de camere) oferă 46 de locuri de cazare în 20 de camere duble.

Sala de conferințe are 60 de locuri, iar de curând Corviniana a inaugurat o terasă în aer liber. Există parcare privată, Wi-Fi gratuit, sală de fitness, jocuri distractive, închirieri de biciclete.

RESTAURANTUL CORVINIANA

Restaurantul de pe Cerna funcționează încă din anul 2003, putând deservi un număr de 200 de persoane. Și aici, decorul este unul deosebit, realizat cu obiecte vechi dar valoroase și mobilier antic care se îmbină frumos cu dotările moderne. Aici au luat masa mulți actori celebri veniți la Castelul Corvinilor pentru filmări, dar și Principele Nicholas de România.
În cadrul restaurantului se organizează mese festive pentru evenimente, nunți, botezuri, banchete și training-uri corporate. De asemenea, Restaurantul Corviniana oferă catering pentru diverse evenimente, inclusiv în incinta Castelului Corvinilor, având un portofoliu bogat în acest domeniu.

Adresa: Strada Constantin Bursan nr. 1, Hunedoara
Sitewww.corviniana.ro si www.vilacorviniana.ro
E-mail: office_corviniana@yahoo.com
Sitewww.corviniana.ro și www.vilacorviniana.ro
Telefon: 0721-798.171, 0254-749.998
Rezervări pe Booking.

PENSIUNEA MARIA – VILA MICRO 5

1Hunedorenii spun despre restaurantul de la „vila din Micro 5” că ar avea cea mai bună ciorbă de burtă din oraș. Oaspeții trebuie să știe, însă, că la Vilă, în Micro 5, pot găsi nu doar mâncare excelentă, ci și locuri de cazare la un preț foarte bun și în condiții de igienă impecabilă.

Cele 4 camere oferă 9 locuri de cazare. La Pensiunea Maria Restaurant nu poposesc, de obicei, turiștii care vizitează obiectivele din zonă, dar acest lucru se poate schimba. Locul este ideal pentru tinerii și familiile care nu dispun de un buget pentru cazarea la hotel, iar accesul este foarte facil: Pensiunea Maria este situată chiar la intrarea în oraș, microbuzele și autobuzele care vin dinspre Deva având o stație peste drum de vilă.Pentru cei care vin cu mașina proprie, Pensiunea Maria oferă parcare gratuită.

RESTAURANT LA VILĂ – MICRO 5

Restaurantul Vilei din Micro 5 are 15 mese, putând primi 80 de persoane. Micuța terasă are trei mese unde puteți consuma un meniu gustos, preparat pe loc din ingrediente locale de cea mai bună calitate. De asemenea, clienții pot lua mâncarea la pachet. Tuturor serviciilor li se adaugă căldura gazdelor, care își întâmpină toți oaspeții bucuroși să le ofere casă și masă.

Adresa: Str. Buituri, nr. 31, Hunedoara
Facebookhttps://www.facebook.com/pg/Pensiunea-Maria-Restaurant-271540359668409/
E-mail: madalinagiubalca@yahoo.com
Telefon: 0740-204.041

HOSTEL PĂLTINIȘ

Hostelul Păltiniș poate reprezenta o surpriză plăcută pentru oaspeții care se așteaptă să găsească un spațiu de cazare auster și descoperă un hotel de trei stele, doar că din cauza numărului mic de camere, au trebuit să-i spună „hostel”.

Acest hostel funcționează din 2014 și pune la dispoziția oaspeților 6 camere cu 3 paturi și 2 camere în care pot sta până la 5 persoane. Este amplasat la 500 de metri de Parcul Corvin și supermarketul Kaufland, la 3 km de Castelul Corvinilor și la 11 km de Lacul Cinciș. Hostelul este ideal pentru familii sau grupuri mai mari de persoane. Este deja un lucru obișnuit ca în toate locurile de cazare să existe wi-fi gratuit – iar Hostel Păltiniș nu face notă discordantă. Un alt aspect important: animalele de companie sunt acceptate la cerere. Camerele au TV prin satelit, aer condiționat, minibar și baie privată cu uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Apartamentul oferă în plus o chicinetă cu zonă de luat masa. 

Hostel Păltiniș pune la dispoziția oaspeților un loc pentru depozitarea bagajelor și recepție cu program non-stop. Clienții pot beneficia de parcare gratuită (în fața clădirii).

Oaspeții cazați la Hostel Păltiniș pot juca jocuri de masă (boardgames) și pot alege să își bea cafeaua pe terasa din fața hostelului.

Adresa: Bd. 1848, nr. 1, Hunedoara
Sitewww.hostelpaltinis.ro
E-mail: office@hostelpaltinis.ro
Telefon: 0723-338.030

PENSIUNEA ȘTEFANIA

Iată-ne ajunși la cel de-al 10-lea episod din serialul nostru menit a încuraja turismul în zona municipiului Hunedoara și a Ținutului Pădurenilor!

La doar câteva minute distanță, cu mașina, de Castelul Corvinilor, într-un colț de rai se află Pensiunea Ștefania. E destul de ușor de ratat în goana mașinii, de aceea proprietarii au personalizat un stâlp, astfel că atunci când îl vedeți, veți ști că pensiunea este vizavi, pe partea stângă a drumului.

Într-o grădină foarte mare sunt cele două piscine, două filigorii, spațiu pentru grătar și cuptor pentru pâine, pentru cine își dorește o experiență autentică. Cu toate că este foarte aproape de Castelul Corvinilor și implicit de oraș, pensiunea este situată în Zlaști, sat aparținător al municipiului Hunedoara.

Oaspeții se pot caza într-una dintre cele 2 camere duble, 2 triple sau 2 apartamente (cu 2 dormitoare), fiecare cu baie proprie. Există o sală de mese generoasă, o bucătărie mare pusă la dispoziția clienților, o terasă, wi-fi gratuit, parcare. Atenția pentru detalii a proprietarilor pensiunii se vede la tot pasul, iar curățenia este impecabilă, în ciuda faptului că pensiunea, terasa și grădina sunt situate pe o suprafață întinsă – lucru neobișnuit la țară, unde oamenii profită de fiecare petic de pământ pentru a-l cultiva sau pentru a depozita ceva.

Adresa: Zlaști, nr. 119, Hunedoara
E-mail: pensiuneastefania@yahoo.com
Telefon: 0740-794.829, 0748-966.139
Rezervările se pot face și pe Booking.

CASA ROBILDI, TOPLIȚA / ROBILDI VENDÉGHÁZ

Casa Robildi este construită de cuplul Robert și Ildiko, doi tineri antreprenori „de la oraș” care au ales să trăiască la Toplița. Ei au creat aici toate condițiile pentru ca turiștii care le trec pragul să nu simtă că s-ar afla „departe de civilizație”. Casa Robildi este situată într-un peisaj feeric, iar peste drum curge râul Cerna, care se varsă în Lacul Cinciș. De altfel, pentru a ajunge la Casa Robildi, oaspeții trec pe lângă lacul de acumulare.

Casa Robildi a intrat în circuitul turistic de anul acesta (2020), punând la dispoziția turiștilor 9 locuri de cazare în 4 camere. Bucătăria este comună, fiind folosită și de gazde, care locuiesc într-o cameră din casă. Clienții au acces la wi-fi gratuit. Casa este ideală pentru persoanele care își doresc un loc liniștit, departe de gălăgia orașului, un loc în inima naturii, unde să respire aerul curat și să se bucure de susurul apei.

Gazdele își întâmpină oaspeții cu căldură și ospitalitate, pe lângă curățenia exemplară din casă și gazonul perfect îngrijit.

Pentru oaspeții care își doresc activități distractive în sezonul estival, Robert și Ildiko au plăci gonflabile care pot fi folosite pe lac, de la Camping Ledo Cinciș. Această activitate se face contra cost.

Adresa: Toplița, nr. 80, jud. Hunedoara
E-mail: istvanfi.ildiko1@gmail.com
Telefon: 0746-042.314, 0799-855.434
Rezervările se pot face telefonic, dar și pe Booking.com, Casa Robildi fiind prezentă și aici.

CAMERE DE ÎNCHIRIAT „CARPAȚI”

Pe strada Carpați din municipiul Hunedoara, o familie de oameni întreprinzători a construit un spațiu în care se găsesc 8 camere duble. Deschis în 2018, acest spațiu primitor a avut oaspeți majoritar străini, care vizitează Castelul Corvinilor și își doresc un spațiu de cazare în apropierea acestuia. De altfel, din curtea acestei case se vede clădirea gării din municipiul Hunedoara, strada Carpați fiind situată chiar în spatele acesteia.

Camerele sunt curate, decorate cu gust, iar clienții beneficiază și de o chicinetă unde pot să își pregătească masa, își pot păstra alimentele în vitrina frigorifică de aici, iar în zilele frumoase, pot să mănânce ori doar să savureze un ceai sau o cafea pe terasa acoperită din curte.

Tot în curte este și parcarea destinată clienților, un spațiu generos și care le permite oaspeților să își parcheze mașina în siguranță, într-o curte închisă.

Locul este ideal pentru „backpackeri” – acei turiști care călătoresc cu rucsacul în spate, fără multe bagaje, dar și pentru familiile care doresc să se cazeze într-un loc retras, departe de agitația specifică zonei centrale ale orașului.

Adresa: Str. Carpați, nr. 78, Hunedoara
E-mail: primaconproiect@yahoo.com
Telefon: 0744-204.462, 0742-354.085
Rezervările se pot face pe Booking.com.

VILA „GORUNUL”

Vila Gorunul… nu este una singură; sunt patru și sunt exact așa cum trebuie să arate vilele: impunătoare, spațioase, mobilate cu gust. Situate în apropierea grădinii zoologice și a pădurii Chizid, vilele sunt pregătite să primească și cei mai pretențioși turiști. Sunt, însă, ceva mai greu accesibile pe jos, pentru că strada Gorunului este în pantă și… la înălțime – dar zona în care sunt construite este una foarte liniștită.

În fiecare dintre cele patru vile de trei stele, turiștii au la dispoziție mult spațiu. Nu veți găsi aici nimic înghesuit, toate încăperile sunt spațioase, iar dacă vă doriți să petreceți mai multe zile în municipiul Hunedoara, trebuie să știți că aici există un living generos, o bucătărie completă, precum și mașină de spălat haine pe care o puteți folosi gratuit. Vila Gorunul este locul potrivit pentru grupurile mari de turiști sau pentru familiile numeroase, dar nu numai:

• Vila Gorunul nr. 1 are 8 camere duble
• Vila Gorunul nr. 2 are 3 camere duble
• Vila Gorunul nr. 3 are 5 camere duble
• Vila Gorunul nr. 4 are 4 camere duble
În spate există un grătar pus la dispoziția oaspeților. De asemenea, există wi-fi gratuit, iar în fața hotelului este parcarea, și ea gratuită.

Adresa: Str. Gorunilor, nr. 1 / Str. Carol Davila, Hunedoara
E-mail: rezervarigorunul@yahoo.com
Telefon: 0736-354.953
Sitewww.vilegorunul.ro

HOTEL ASTORIA

Deschis în noiembrie 2018, Hotelul Astoria se încadrează perfect în peisajul din Centrul Vechi al municipiului Hunedoara. Este construit într-o clădire veche, cu ziduri groase, și privind-o, gândul îți zboară către alte vremuri. Înăuntru, însă, designul este nou, iar mobilierul și decorațiunile respectă la cele mai înalte standarde. Hotelul Astoria are 4 stele și de curând a inaugurat piscina cu apă încălzită unde oaspeții se pot relaxa la 31 de grade Celsius.

Hotel Astoria Hunedoara se laudă cu cele mai mari camere din județ – și din împrejurimi – o singură cameră având suprafața de 54 de metri pătrați! În total, hotelul dispune de 26 de camere și 52 de locuri de cazare. Oaspeții găsesc aici toate dotările la care s-ar aștepta de la un hotel de patru stele: baie cu cadă, cântar, televizor, cafetieră, dulap în care există masă și fier de călcat, seif, uscător de păr, papuci de casă, halat, articole de toaletă, minibar, apă, ceai și cafea din partea casei. De asemenea, există câte un router Wi-Fi dedicat pentru fiecare cameră, parcare gratuită, iar în această perioadă, oaspeților le este servit micul dejun în cameră. Tot ce au de făcut, la cazare, este să își completeze fișa cu ora la care vor să mănânce și ce doresc să primească.

La dispoziția oaspeților sunt puse, gratuit, biciclete pentru vizitarea orașului. Există aici și un spațiu de joacă pentru copii.

Toate persoanele cazate la Hotel Astoria au acces gratuit la piscina hotelului până la ora 22, aceasta fiind deschisă publicului de la ora 9 până la ora 21. Tariful de acces este de 30 de lei pentru adulți și 15 lei pentru copii de luni până joi, respectiv de 40 de lei pentru adulți și 20 de lei pentru copii de vineri până duminică. Apa din piscină este încălzită la 31 de grade Celsius și capacitatea este de 56 de șezlonguri. Piscina are 21×9 metri și adâncimea de 1,5 metri.

De asemenea, începând din 30 mai 2021, turiștii care vin la Hunedoara cu mașină electrică o pot încărca la una dintre cele două stații de încărcare situate în parcarea hotelului.

Adresa: Str. Revoluției, nr. 2, Hunedoara
E-mail: hotelastoriahunedoara@gmail.com
Telefon: 0354-882.175, 0728-330.454, fax: 0354-410.977
Sitewww.hotelastoriahd.ro
Rezervările se pot face și pe Booking.com.

PENSIUNEA STADION

Situată pe Bd. Mihai Viteazul din municipiul Hunedoara, a fost construită
în urmă cu 12 ani. Pensiunea dispune de 16 camere, o sală de evenimente generoasă și o piscină pe care hunedorenii o frecventează vară de vară. Sala de evenimente are 180 de locuri.

Capacitatea restaurantului in afara evenimentelor organizate este de
48 de persoane la Pensiunea Restaurant Stadion. De asemenea, la piscină au acces 55 de persoane, cu respectarea normelor în vigoare, pentru a preveni răspândirea noului coronavirus. În bazin pot intra 16 persoane simultan. Înainte de intrarea în piscină, clienții trec printr-un triaj, le este măsurată temperatura și le sunt solicitate datele de contact. Pensiunea Stadion se poate lăuda și cu o terasă generoasă, umbrită, dotată cu ventilatoare și mobilată cu bun gust.

Nu doar clienții pensiunii se pot bucura de o limonadă răcoritoare aici,
terasa fiind deschisă pentru toată lumea, la fel ca și piscina.
În spatele pensiunii, proprietarii au amenajat un loc cu iarbă verde
unde oaspeții pot face grătare, dacă sunt organizați în grupuri mari și dacă toți oaspeții sunt de acord.

E-mail: pensiuneastadion@yahoo.com
Telefon: 0254 716 221
Facebook: www.facebook.com/pensiunearestaurantstadion