MEDICII HUNEDOAREI 👨‍⚕️👩‍⚕️

Medicii Hunedoarei este un demers prin care conducerea Spitalului Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” Hunedoara își dorește ca hunedorenii – actuali sau viitori pacienți – să aibă ocazia de a-și cunoaște medicii înainte de a ajunge „pe mâna lor”. Știm că bolnavii caută pe Internet informații despre medicii care îi tratează, de aceea am dorit să le oferim posibilitatea de a-i cunoaște virtual înainte de a interacționa cu ei.

De asemenea, prin aceste articole ne dorim să-i ajutăm pe pacienți să asocieze un chip numelor medicilor. Pornit ca o simplă prezentare cu o fotografie și 2-3 rânduri, proiectul a căpătat o viață proprie și s-a transformat, încet, într-un șir de mini-interviuri care sunt publicate de două ori pe săptămână, lunea și joia, pe pagina de Facebook a spitalului din Hunedoara și pe cea a primăriei, precum și aici, în ziarul online al Primăriei municipiului Hunedoara.

Succesul proiectului ne determină să continuăm prezentarea până când vom „acoperi” toate secțiile spitalului din Hunedoara și toți medicii aflați în slujba sănătății hunedorenilor.

Cunoaște Medicii Hunedoarei!

Pediatrie

Chirurgie

Ortopedie

Urologie

Ginecologie

Cardiologie

Oncologie

Neonatologie

Dermatologie

Gastroenterologie

Neurologie

Antestezie – Terapie Intensivă (ATI)

Interne

Interne / Nefrologie

Neuropsihiatrie Infantilă (NPI)

Centrul de Sănătate Mintală-Copii

ORL

Pneumologie

Alergologie

Epidemiologie

Laborator

Reumatologie

Boli infecțioase

Unitatea de Primire Urgențe (UPU)

Oftalmologie

Medicina muncii

S.P.L.I.A.M.

Radiologie / Computer Tomograf

Boli Infecțioase

Anatomie patologică

Psihiatrie

Psihopediatrie

Compartimentul RMFB (Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie)

Neonatologie

Endocrinologie