știri

218 hunedoreni demni de admirația noastră, sărbătoriți la „Nunta de Aur”

Primăria municipiului Hunedoara prin Direcția de Asistență Socială a premiat 109 cupluri din oraș care anul acesta au împlinit 50 de ani de căsnicie, astăzi, în cadrul unui eveniment special organizat.

Fiecare cuplu a primit din partea municipalității suma de 800 de lei, însoțită de câte un buchet de flori, o diplomă și de felicitările sincere din partea reprezentanților DAS și ai Primăriei Hunedoara.

„Ne bucurăm că am reușit să organizăm și anul acesta „Nunta de aur” chiar pe 1 octombrie – Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. Aceste doamne și acești domni merită tot respectul și admirația noastră pentru că întăresc noțiunea de familie, iar exemplul lor este unul care inspiră generațiile mai tinere. Şi prin ceea ce facem noi, la Primărie, dar și prin serviciile socio – medicale oferite de instituțiile din subordinea Primăriei municipiului, încercăm să răspundem cât mai rapid și mai mulțumitor solicitărilor venite din partea vârstnicilor orașului. Pentru că dorim să le arătăm recunoștința noastră, dar și pentru că suntem absolut convinși că viitorul unei comunități este pe măsura felului în care își respectă bunicii. Pentru tot ce au făcut pentru noi și pentru acest oraș, le mulțumesc din inimă!” spune primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu.