Sesizări prin aplicația noastră mobilă

Primăria municipiului Hunedoara a lansat aplicația mobilă Municipiul Hunedoara Sesizări, pentru raportarea sesizărilor de pe domeniul public.

Primăria Municipiului Hunedoara pune la dispoziția cetățenilor un serviciu electronic gratuit de raportare a sesizărilor de pe domeniul public. Acesta se descarcă simplu pe telefoane mobile și tablete, accesând din Aplicatii > Magazin Play sau Google Play (pentru device-uri cu Android) sau din AppStore (pentru device-uri cu IOS, respectiv Iphone). Se caută “Municipiul Hunedoara Sesizari”, se descarcă și se instalează.

După finalizarea instalării veți găsi pe ecranul dispozitivului dumneavoastră mobil, un icon de accesare rapidă sau o comandă rapidă cu aceeași denumire. La accesarea aplicației, vi se solicită crearea un cont de utilizator. Pentru o bună desfășurare a serviciului electronic și pentru a primi răspunsuri prompte la sesizările dumneavoastră, vă rugăm să ne furnizați informații reale privind numărul de telefon și o adresă de e-mail validă. Datele cu caracter personal vor fi folosite strict în corespondența cu dumneavoastră. După crearea contului de utilizator (condiție absolut necesară) vă rugăm să citiți cu atenție ghidul de utilizare al aplicației, disponibil pe ecranul de întâmpinare.

La depunerea unei sesizări, care implică localizarea pe hartă, textul sesizării și adăugarea a maximum 3 poze, veți primi un e-mail de confirmare, care va conține numărul de înregistrare dat automat din registratura noastră. Numărul de înregistrare poate fi verificat pe site-ul Primăriei Municipiului Hunedoara – www.primariahd.ro, la Servicii online, Stadiu cereri depuse. Astfel, puteți afla exact la ce departament a fost repartizat.

În maximum 30 de zile de la depunerea sesizării, veți primi al doilea e-mail prin care vă confirmăm rezoluția dată de compartimentul de specialitate al Primăriei Hunedoara la sesizarea dumneavoastră.

Vă mulțumim pentru că folosiți serviciile puse la dispoziție de Primăria Municipiului Hunedoara!

2 comentarii la „Sesizări prin aplicația noastră mobilă

  1. De exemplu de ce permiteți parcarea mașinilor pe str Gh Lazar,landa chioșcul dintre casa vânătorului și corvinul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.