comunicat

Sesizări prin aplicația noastră mobilă

Primăria municipiului Hunedoara a lansat aplicația mobilă Municipiul Hunedoara Sesizări, pentru raportarea sesizărilor de pe domeniul public.

Primăria Municipiului Hunedoara pune la dispoziția cetățenilor un serviciu electronic gratuit de raportare a sesizărilor de pe domeniul public. Acesta se descarcă simplu pe telefoane mobile și tablete, accesând din Aplicatii > Magazin Play sau Google Play (pentru device-uri cu Android) sau din AppStore (pentru device-uri cu IOS, respectiv Iphone). Se caută “Municipiul Hunedoara Sesizari”, se descarcă și se instalează.

După finalizarea instalării veți găsi pe ecranul dispozitivului dumneavoastră mobil, un icon de accesare rapidă sau o comandă rapidă cu aceeași denumire. La accesarea aplicației, vi se solicită crearea un cont de utilizator. Pentru o bună desfășurare a serviciului electronic și pentru a primi răspunsuri prompte la sesizările dumneavoastră, vă rugăm să ne furnizați informații reale privind numărul de telefon și o adresă de e-mail validă. Datele cu caracter personal vor fi folosite strict în corespondența cu dumneavoastră. După crearea contului de utilizator (condiție absolut necesară) vă rugăm să citiți cu atenție ghidul de utilizare al aplicației, disponibil pe ecranul de întâmpinare.

La depunerea unei sesizări, care implică localizarea pe hartă, textul sesizării și adăugarea a maximum 3 poze, veți primi un e-mail de confirmare, care va conține numărul de înregistrare dat automat din registratura noastră. Numărul de înregistrare poate fi verificat pe site-ul Primăriei Municipiului Hunedoara – www.primariahunedoara.ro, la Servicii online, Stadiu cereri depuse. Astfel, puteți afla exact la ce departament a fost repartizat.

În maximum 30 de zile de la depunerea sesizării, veți primi al doilea e-mail prin care vă confirmăm rezoluția dată de compartimentul de specialitate al Primăriei Hunedoara la sesizarea dumneavoastră.

Vă mulțumim pentru că folosiți serviciile puse la dispoziție de Primăria Municipiului Hunedoara!

13 thoughts on “Sesizări prin aplicația noastră mobilă

  1. De exemplu de ce permiteți parcarea mașinilor pe str Gh Lazar,landa chioșcul dintre casa vânătorului și corvinul?

  2. IN SPATELE BL.NR.5 DE PE B-DUL 1848..CIND SE TOALETEAZA POMI.?..APROAPE IN TOT CARTIERUL OM S-AU TOALETAT DAR AICI NU..LA FEL SI PARCARI

  3. AS DORI SI EU UN RASPUNS ..SCHIMB CONDUCTA PRICIPALA DE APA RECE LA INTRARE IN SCARA PE BANI MEI ..CE INEGALITATE AM FACUT??..OARE SUNTEM PE VREMEA COMUNISMULUI .ASTEPTAM O SEDINTA DACA SE APROBA SAU NU SA FACEM ACEA LUCRARE SAU NU???UNDE VREM SA AJUNGEM.??? ..CEI CU INITIATIVA TREBUIE SA-I INGROPAM ?SA LE DAM IN CAP???

  4. Buna ziua,
    Am si eu o intrebare.
    De ce nu pot accesa linkul pt a plati impozitul?nu este valabil sau …?

  5. Bună ziua,
    Întrucât site-ul primariahd.ro nu mai există, s-a schimbat adresa pe care, probabil, o accesați în anii trecuți. Dacă intrați pe site-ul primăriei, dând click pe Plăți Online, veți fi redirecționată către adresa: https://taxe.primariahunedoara.ro/taxe/index.php. Aici puteți introduce username-ul și parola dvs.

  6. Domnule primar, subsemnatul Demea Ioan Ovidiu domiciliat în Hunedoara, str A Iancu nr 8 Bl H5 ap5 SC a, solicit ridicarea a trei mașini care zac neutilizate de peste doi ani în parcarea de la stradă iar noi locuitorii din H5, h6 care Nu Beneficiem de altă parcare fiindcă la noi s-a oprit lucrările nu avem loc de parcare. Menționez că aceste mașini NU sunt ale locatarilor din blocurile menționate. Vă mulțumesc!

  7. Bună ziua,
    Va rugam sa găsiți o modalitate de a încetini mașinile care vin în parcarea blocurilor din spatele COMSER (micro 5). De când s-a asfaltat parcarea se circula cu viteza mare și sunt în foarte mare pericol copiii care se joaca în fata blocului. Va mulțumim!

  8. Buna ziua, sunt din Pestisul Mare, avem o problema cu privire la transportul elevilor din sat spre scoala. Nu se respecata distantarea, cu atat mai mult cu cat autobuzul este plin de batrani, va rog sa ne ajutati cu solutionarea acestei probleme. Va multumesc!

  9. Revin cu sesizarea de-a toaleta pomul din fata blocului nr.5 ,crengile ajung în geam

  10. Bună ziua,se poate rezolva problema cu mașinile de pe strada Romanilor,toți locatarii de pe strada menționată își parchează mașinile pe trotuarul pietonilor,on fiecare dimineața trebuie sa folosesc carosabilul și bineînțeles înjurat de șoferii care trec oe acolo,va rog frumos o sesizare la Politia locală, multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.