știri

#HunedoaraCurată


Proiectul „Hunedoara Curată” continuă cu lucrări de curățare, de toaletare și înfrumusețare a tuturor zonelor din oraș. Astăzi, angajați ai firmei de salubritate și beneficiari de venit minim garantat au participat la toaletări, la defrișarea vegetației, nivelarea pământului, la întreținerea curățeniei și văruirea copacilor.

De asemenea, au fost montate alte trei filigorii în cartierele din oraș. Anul trecut, Primăria municipiului Hunedoara a montat patru filigorii din lemn pe care le folosesc locatarii pentru a socializa indiferent de condițiile meteorologice, iar pentru anul acesta au mai rămas de montat șase astfel de filigorii. Alte trei bucăți vor fi montate în zilele următoare, în funcție de cererile depuse de locatari la primărie.

Poliția Locală îi informează pe hunedorenii care locuiesc pe Bulevardul Dacia, între strada Avram Iancu și Bulevardul Republicii, că joi, în data de 7 martie, trebuie să își mute mașinile parcate pe această porțiune a Bulevardului Dacia, pentru a face loc echipei de curățenie de la Salub Prest. În data de 8 martie, aici va avea loc Raliul Frumuseții. Dacă aveți mașina parcată aici, sunteți rugați ca joi între orele 7 și 12 să o mutați.