eveniment foto

Am premiat câștigătorii concursului de fotografie!

Pagina de Facebook a Primăriei Hunedoara a găzduit un concurs de fotografie cu tema Hunedoara – Sărbători de iarnă 2016. Timp de 12 zile, hunedorenii au fost invitați să imortalizeze orașul în „haine” de sărbătoare.

În concurs au fost înscrise 64 de fotografii, câștigătorii fiind stabiliți de utilizatorii de Facebook care au votat pentru cele mai reușite fotografii. Frumusețea stă în ochiul privitorului și este subiectivă, așa că fotografiile cele mai votate au fost declarate câștigătoare fără drept de apel, publicul având, de data aceasta, ultimul cuvânt.

Cei trei câștigători sunt Irina Charalambous (locul I), Andrei Udroni (locul al II-lea) și Andreea Fociac (locul al III-lea). Iată care sunt fotografiile câștigătoare:

Locul I:

Locul al II-lea:

Locul al III-lea

Cei trei câștigători au adunat, împreună, aproape 3.000 de aprecieri pentru cele trei imagini înscrise în concurs. Astăzi, 29 decembrie 2016, primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu, i-a premiat pe tinerii câștigători, înmânându-le premiile în bani și câte o diplomă. Câștigătorii s-au declarat încântați de luminile care împodobesc orașul în această iarnă și niciunul nu a fost deranjat de prezența bradului stilizat din fața Casei de Cultură, care a înlocuit costisitorul brad natural din anii trecuți.

«Cu toții ne declarăm ecologiști, dar una spunem și alta facem. Eu nu am vrut să cheltui zeci de mii de lei din banii voștri, ai hunedorenilor, pentru a tăia un brad și a-l aduce de la Vadu Dobrii, când este mult mai ieftin și mai „sănătos” pentru mediul înconjurător să împodobim orașul cu un brad ecologic», le -a spus Dan Bobouțanu celor trei tineri.

Felicitări câștigătorilor și mulțumiri tututor celor care au participat la concurs!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.