comunicat

Au venit banii de la Ministerul Dezvoltării

Veste bună pentru hunedoreni! Suma de 3.997.896 lei a (aproape 40 de miliarde de lei vechi) a ajuns astăzi în contul Primăriei municipiului Hunedoara.

Banii vin de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și reprezintă decontarea ultimelor lucrări stradale efectuate în municipiul de pe Cerna. Primăria municipiului Hunedoara avea depuse, pentru decont, la Ministerul Dezvoltării, facturi reprezentând valoarea lucrărilor. Pentru că bugetul se terminase, reprezentanții Ministerului Dezvoltării au anunțat că vor deconta facturile depuse de Primăria Hunedoara, după rectificarea bugetară.

În cursul acestei zile au fost decontate lucrările efectuate în lunile august, septembrie și octombrie.

„Am fost acuzat în nenumărate rânduri că am pierdut acești bani. Ba mai mult, acuzatorii mei au susținut faptul că firma contructoare și-ar fi retras utilajele. Le dovedesc acum că totul a fost o minciună, o încercare de defăimare a mea. Banii au fost recuperați, constructorul a fost plătit, iar lucrările continuă”, spune Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara.

Lucrările de asfaltare stradală și pietonală continuă în municipiul Hunedoara. Mai sunt de finalizat lucrările de pe străzile: Cloșca, Corvin (și străzile adiacente), Chizid, Brazilor, Carol Davila, Dr. Cantacuzino.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.