știri

Scări renovate la „Dunărea”!

Scările de acces spre Complexul Comercial Dunărea din municipiul Hunedoara au intrat în renovare. Scările nu au fost niciodată reparate de la inaugurarea complexului, în anul 2006.
Lucrările de renovare au început zilele acestea, iar cine a trecut pe la Piața Dunărea a observat că deja vechiul pavaj de pe scări, spart și degradat în numeroase locuri, a dispărut complet, muncitorii decopertând astăzi, în totalitate, treptele care vor urma a fi reparate cu o nouă șapă, iar mai apoi placate cu gresie.

Atât cumpărătorii, cât și vânzătorii din Piața Dunărea, vor avea în această primăvară căi noi de acces, curate. Renovarea va consta nu doar în reabilitarea scărilor, modernizate chiar până la etajul superior al clădirii, precum și a rampei pentru accesul persoanelor cu handicap, ci se vor efectua reparații și la fațada exterioară a complexului comercial! Lucrările vor fi finalizate la începutul lunii aprilie fiind finanțate de la bugetul local. Valoarea totală a investiției depășește 44 de mii de lei fără TVA.