așa da! știri

1.700 de lei, găsiți și predați de o polițistă din Hunedoara

O angajată a Poliției Locale a municipiului Hunedoara a găsit 1.700 de lei într-un bancomat situat în clădirea Primăriei și i-a predat Poliției.

În data de 13 aprilie 2017, în timp ce se afla la serviciu la Primăria 2 Hunedoara (în clădirea nouă), Gabriela Aurora Varzăre, din Hunedoara, angajată a Direcției Poliția Locală din cadrul Primăriei municipiului Hunedoara, a auzit, între orele 10:00 și 10:30, bancomatul CEC Bank că scotea un sunet (piuit). A mers să îl verifice și a constatat că în ușița pe unde se eliberează banii era un teanc format din mai multe bancnote. După ce a verificat zona, nu a observat nicio persoană care ar fi putut uita banii în bancomat, motiv pentru care a ridicat suma de bani și i-a numărat. A constatat că este vorba despre 34 de bancnote a câte 50 de lei, însumând în total 1.700 de lei. În bancomatul amplasat în partea exterioară a clădirii Primăriei nu se aflau nici cardul bancar și nici vreo chitanță care să ajute la identificarea persoanei care i-a uitat.

Neputând identifica persoana care a uitat banii în bancomat, polițista i-a predat la sediul Poliției Municipiului Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.