comunicat eveniment Fotbal Centenar Corvinul

FOTBAL CENTENAR CORVINUL

SĂRBĂTORIM ÎMPREUNĂ 💯 DE ANI DE F⚽TBAL ÎN MUNICIPIUL HUNEDOARA!

Primăria municipiului Hunedoara și Consiliul Județean Hunedoara organizează sâmbătă, 4 septembrie 2021, evenimentul intitulat „Fotbal Centenar Corvinul” (link către eveniment, pe Facebook).

Anul acesta se împlinesc 100 de ani de la înființarea primei echipe de fotbal din municipiul Hunedoara. Aceasta se numea „FERO SPORT” Hunedoara, schimbându-și ulterior denumirea, de mai multe ori, consacrându-se apoi sub numele de „Corvinul Hunedoara”, echipa mult iubită de hunedoreni și nu numai.

La eveniment, pe lângă fostele glorii ale Corvinului, vor participa și exponenți ai „generaţiei de aur” a reprezentativei României.

De la ora 17:00, la Stadionul „Michael Klein”, foști jucători, antrenori, conducători și colaboratori ai clubului hunedorean de fotbal vor fi omagiați în cadrul unei ceremonii speciale.

Cu începere de la ora 18:00 va avea loc un meci omagial disputat de „generaţia de aur” a Naționalei României și „generația de aur” a Corvinului.

Sărbătoarea va continua cu un concert al trupei „Compact”, urmat de focuri de artificii.

Accesul este liber. Evenimentul se va derula cu respectarea normelor sanitare în vigoare. Vă așteptăm sâmbătă, 4 septembrie 2021, cu începere de la ora 17:00, la stadion!