eveniment foto

Târgul European al Castelelor – prima zi a celei de-a treia ediții (galerie foto)

A început cea de-a treia ediție a Târgului European al Castelelor. Aproape 30 de obiective turistice din cinci țări europene au venit la Târg să își prezinte oferta de turism. Sute de oameni au trecut deja pe la standuri, turiști dar și oficialități locale și județene și parlamentari hunedoreni.

După deschiderea oficială, primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu, însoțit de președintele Consiliului Hunedoara, Mircea Bobora, prefectul Fabius Kiszely, parlamentarii Natalia Intotero, Ioan Nistor și Ilie Toma, au vizitat standurile tuturor expozanților.

„Târgul European al Castelelor constituie o oportunitate deosebită pentru a promova Castelul Corvinilor, dar și municipiul Hunedoara – ca și destinație turistică. De asemenea, este un excelent schimb de experiență pentru noi. În acest fel putem afla cum își promovează alții obiectivele turistice”, a declarat Dan Bobouțanu.

Dacă nu v-ați făcut încă planuri pentru acest sfârșit de săptămână vă așteptăm și mâine, 28 mai 2017, la Castelul Corvinilor, unde are loc Târgul European al Castelelor!

Fotografii de la Târgul European al Castelelor, ediția a treia

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.