anunț comunicat

Primăria Hunedoara a lansat o aplicație mobilă pentru sesizări

Ne dorim să fim mai aproape de dumneavoastră, de cetățeni, să vă ascultăm problemele și să facem în așa fel încât sesizările dumneavoastră să ajungă la noi cât mai simplu.

Nu este nevoie să veniți în audiență ori să stați la vreo coadă pentru a ne atrage atenția asupra unor probleme din oraș. Tocmai pentru a ușura comunicarea cu noi, am lansat aplicația mobilă Municipiul Hunedoara Sesizări, disponibilă (deocamdată) pentru telefoanele mobile cu sistem Android, în Play Store (click pe link pentru instalare). În curând, aplicația va fi disponibilă și în AppStore, pentru utilizatorii de iPhone/iPad. Dar nu vă faceți probleme, dacă nu aveți un smartphone cu Android, ne puteți transmite sesizările direct pe site, al adresa: https://mycity.primariahd.ro.

De aici, mesajele ajung direct la direcțiile responsabile din cadrul instituției noastre, urmând ca acestea să ia măsurile care se impun pentru rezolvarea lor. Astfel, mesajele dumneavoastră ajung mai repede la noi!

Vă mulțumim pentru implicare!

One thought on “Primăria Hunedoara a lansat o aplicație mobilă pentru sesizări

  1. Buna ziua! Ma numesc Giubelan Narcis si locuiesc LA Blocuri Pestisorul un cartier mărginașe al hunedoarei si nu prea băgat în seamă spun eu si nu numai iar realitatea o arată natura.deoarece atunci când plouă si mai ales după ce ploaia să oprit este un adevărat calvar să pășești în micuțul cartier uitat de timp.gropile imense si bălțile ce se produc în urma privirilor de ploaie e un dezastru.o sa ne cumpărăm cizme de cauciuc asa probabil vom putea si noi comunitatea aceasta de câteva blocuri să ieșim si noi din scările celor 6 blocuri si nu numai…va multumesc în speranța că nu va mai trebui să ne cumpărăm cizme de cauciuc…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.