eveniment

Trei elevi de nota 10, premiați de Consiliul Local Hunedoara

Având în vedere rezultatele de excepție obținute de trei elevi din municipiul Hunedoara, aceștia au fost premiați din bugetul local al municipiului Hunedoara cu suma de 1.000 lei fiecare – în semn de recunoaștere și apreciere a rezultatelor remarcabile obținute, dar și drept mulțumire pentru exemplul pe care îl dau comunității.

Elevii sunt Alexis Mihaloianis și Ariana Ioana Florea, elevi la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” – media 10 la Evaluarea Națională pentru elevii clasei a VIII-a și Răzvan-Nicolae Vîrtan, elev la Liceul Teoretic „Traian Lalescu” Hunedoara – media 10 la examenul de Bacalaureat.

Cei trei elevi de nota 10 au fost premiați în cadrul ședinței de consiliu local de marți, 30 iulie 2019. Doar doi dintre ei au fost prezenți: Ariana Ioana Florea și Răzvan Nicolae Vîrtan; Alexis Mihaloianis este plecat la un concurs. Tuturor le urăm succes în continuare și rezultate la fel de bune pe mai departe!

Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara, și Răzvan Nicolae Vîrtan, elevul care a obținut nota 10 la Bacalaureat
Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara, și Ariana Ioana Florea, eleva de 10 la Evaluarea Națională
Alexis Mihalioanis nu a putut fi prezent, dar premiul a fost ridicat de mama sa, mândră de a fi crescut singurul băiat care a luat nota maximă la Evaluarea Națională din acest an