eveniment

Marșul Cărții 2019

Astăzi, elevi din toate școlile din municipiul Hunedoara s-au „îmbrăcat” în coperți de carte și au pornit de la unitățile lor școlare, intervievându-ip e hunedoreni despre cărțile citite și despre modul în care poate fi promovată lectura, punctul de sosire fiind Colegiul Economic „Emanuil Gojdu”, unde au fost prezentate și discutate cele mai reușite interviuri.

Primul intervievat a fost chiar primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu, pe care elevii l-au vizitat în biroul său de la primărie.

https://www.facebook.com/mariana.stoica.121/videos/10206814504717307/

În Sala Albastră de la Colegiul Economic „Emanuil Gojdu”, toți elevii care au participat la acțiune au dus câte o carte în care au lăsat un mesaj (anonim) următorului proprietar, iar la plecare și-au ales o carte dintre cele aduse de colegii lor.

Evenimentul, aflat la cea de-a unsprezecea ediție, este organizat de către Cercul metodic al profesorilor de limba și literatura română, zona Hunedoara, Colegiul Economic „Emanuil Gojdu”, Biblioteca Municipală și Primăria municipiului Hunedoara și are ca scop promovarea lecturii.

Fotografiile le puteți vedea pe pagina noastră de Facebook, în albumul dedicat evenimentului.