eveniment foto

Atelierul lui Moș Crăciun s-a închis. Ne revedem la anul!

În așteptarea celei mai frumoase sărbători din an, Crăciunul, copiii din Hunedoara au participat la Atelierul lui Moș Crăciun, un eveniment ajuns la cea de-a patra ediție, organizat de Primăria și Consiliul Local al municipiului Hunedoara.

Anul acesta s-au înscris și au participat peste 2.500 de copii. În săptămâna 5–9 decembrie, copiii cu vârste cuprinse între 5 și 7 ani au realizat ornamente de Crăciun din plastilină, iar în săptămâna 12–16 decembrie, copii cu vârste cuprinse între 8 și 10 ani au realizat felicitări de Crăciun. De asemenea, micuții au mai participat și la concursuri de desen sau de karaoke. Deși s-au înscris foarte mulți copii, chiar și în timpul desfășurării atelierului, adică după ce s-a încheiat perioada de înscrieri, grupuri de copii au mai fost înscrise și primite la Atelier.

Fiecare copil care a participat la Atelierul lui Moș Crăciun a plecat acasă cu câte un obiect realizat chiar de el, fie că a fost vorba despre oameni de zăpadă, pomi de Crăciun sau alte obiecte făcute din plastilină, fie de felicitări cu fulgi, brăduți, oameni de zăpadă și îngerași decupați și lipiți pe hârtia colorată. Toți copiii au primit diplome de participare la Atelierul lui Moș Crăciun.

Trei angajate ale primăriei au fost alături de cei 2.500 de copii, timp de două săptămâni – și le mulțumim și pe această cale pentru răbdare și implicare! Următorul atelier pentru copii va avea loc de Paște.

Instantanee din cele 10 zile puteți vedea în albumele de pe Facebook dedicate acestui eveniment, dând click pe link-urile de mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.